Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa 26 - MVP: Morgan Stroman

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.03.2015

CST BC Alexandria a trimis-o pe Olimpia CSU Brașov pe ultima poziție care duce în play-off chiar în ultima etapă a sezonului regulat. Teleormănencele le-au învins pe fetele lui Dan Calancea cu scorul de 78-76, printr-un coș marcat pe final de meci de Shanita Arnold. Totuși, chiar dacă Arnold a marcat ultimele puncte ale întâlnirii, cea mai bună jucătoare a partidei a fost de departe Morgan Stroman, care în opinia TotalBaschet este și MVP-ul etapei a 26-a din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Americanca pregătită de Mădălin Piperea a început partida pe banca de rezerve, iar până la final a totalizat 27 de minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, Stroman și-a trecut în cont un nou double-double cu 17 puncte și 13 recuperări (8 defensive și 5 ofensive). Totodată, aceasta și-a mai trecut în cont 2 pase decisive, 4 intercepții, dar și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 24 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, sportiva venită de peste ocean a terminat cu 50% (6/12) de la 2 puncte, respectiv 63% (5/8) din dreptul liniei de fault. 

În sezonul regulat din LNBF, Morgan Stroman a ratat un singur meci din cele 26 jucate de Alexandria, timp în care a acumulat medii de 17.7 puncte, 10.7 recuperări, 2.2 pase decisive, 2.1 intercepții, 1.0 capace, 3.8 mingi pierdute și 21.7 la eficiență, totul în 30:50 de minute jucate pe partidă. De asemenea, în cele 25 de partide, Stroman și-a trecut în cont nu mai puțin de 12 meciuri terminate în double-double. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!