Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa 3 – MVP: Miljana Dzombeta

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.10.2018

Gazdele s-au impus în toate cele trei partide ale etapei a 3-a din grupa A a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Cel mai strâns scor s-a înregistrat la Arad, unde FCC ICIM s-a impus cu 78-65 într-un clasic al campionatului românesc, cu CSM Târgoviște. Miljana Dzombeta a fost cea mai eficientă jucătoare a gazdelor la primul succes obținut de galben-albastre în această ediție de campionat.

Miljana Dzombeta a petrecut pe parchet 31:36 minute în meciul care a încheiat etapa a 3-a. A marcat 15 puncte, cu 6/10 la șuturile din semicerc și 1/2 la cele de la distanță, având 58% la aruncările din acțiune. A mai contribuit cu 6 recuperări, dintre care 3 ofensive, și 3 pase decisive. A mai avut 2 mingi pierdute, 2 intercepții și 2 capace pentru +21 indice al eficienței. Cu bosniaca de 1,69 în teren, arădencele au avut un plus de 13 puncte pe tabelă. Pentru această prestație îi acordăm titlul de MVP al etapei a 3-a din LNBF.

Marta Fodor a avut și ea o contribuție importantă la primul succes arădean, cu 17 puncte și 4 recuperări, cu +18 indice al eficienței în 29:46 minute. Veterana campionatului, Larisa Toma, s-a remarcat la învinse cu 13 puncte și 8 recuperări, pentru +21 în dreptul eficienței în 28:53 minute.

Pivotul campioanei ACS Sepsi SIC, Kristina Higgins, a avut o nouă prestație de double-double, cu 17 puncte și 11 recuperări în 20:38 minute, cu +26 eficiență. Partida de la Sfântu Gheorghe a opus formațiile de pe primele două locuri în acel moment, dar jocul a fost unul foarte dezechilibrat, scor 96-57, ținând cont că la oaspete n-a jucat cea mai constantă jucătoare, iar o altă componentă de bază s-a accidentat în timpul jocului. În acel meci s-au mai remarcat Angelika Slamova (Sepsi) cu 18 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și Alina Podar cu 23 de puncte și 4 assist-uri.

Kristina Baltic a fost în double-double pentru CSM Satu Mare la victoria la 20 de puncte cu Universitatea Cluj, cu 14 puncte și 13 recuperări în 31:08 minute, cu +23 eficiență. Arlesia Morse a reușit 29 de puncte și 7 recuperări în 34:10 minute pentru clujence, cu +21 eficiență.

Performerele etapei a 3-a în Grupa A:

-Puncte: Arlesia Morse (Universitatea Cluj-Napoca) 29

-Recuperări: Kristina Baltic (CSM Satu Mare) 13

-Pase decisive: Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe) 10

-Intercepții: Roberta Boț (Universitatea Cluj), Jovana Pasic (ACS Sepsi SIC) 3

-Capace: Kristina Arsenic (Olimpia CSU Brașov), Larisa Toma (CSM Târgoviște) 4

-Eficiență: Kristina Higgins (ACS Sepsi SIC) +26

Performerele etapelor 3 și 4 în grupa valorică B:

-Puncte: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) 27

-Recuperări: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș): 16

-Pase decisive: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) 9

-Intercepții: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București), Mirjana Beronja (Universitatea CSM Oradea) 5

-Capace: Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) 5

-Eficiență: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București), Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) +28

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!