Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa 5 – MVP: Ancuța Stoenescu

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.11.2018

*foto: Sport Pictures

CSM Târgoviște a obținut primul succes în această ediție a LNBF, 91-72 pe terenul Olimpiei CSU Brașov, formație neînvinsă acasă până la acest meci. Ancuța Stoenescu a avut o evoluție excelentă, cu 27 de puncte și 7 pase decisivă.

Ancuța Stoenescu a revenit în această vară la CSM Târgoviște și a contribuit din plin la prima victorie obținută de echipa sa în grupa valorică A din LNBF. Căpitanul CSM-ului a petrecut în teren 36:26 minute și a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu cele 27 de puncte (5/9 din semicerc, 5/12 de la distanță și 2/3 de la linia de fault). Experimentata jucătoare a dâmbovițencelor a înscris câte 8 puncte în primele două sferturi, 2 în al treilea și 9 în ultima perioadă de joc. Aceasta a dublat avansul echipei sale în debutul sfertului patru, de la cinci la zece lungimi. Fundașul a mai avut 3 recuperări, 7 pase decisive, 2 faulturi scoase, 4 mingi pierdute și o intercepție, pentru +22 indice al eficienței. Pentru această evoluție, Ancuța Stoenescu este MVP-ul etapei, în viziunea Total Baschet.

S-au mai remarcat în această rundă: Angelika Slamova (20 de puncte, 3 recuperări, 4 assist-uri, +24 eficiență în victoria categorică obținută de Sepsi SIC cu CSM Satu Mare), A'Lexus Harrison (15 puncte, 9 recuperări, 6 intercepții, +22 eficiență pentru FCC ICIM Arad cu U Cluj), Porsche Poole (CSM Târgoviște, 21 de puncte, 6 recuperări, +23 eficiență), Gabriela Irimia (CSM Târgoviște, 19 puncte, 5 recuperări, +23 eficiență) și Flavia Ferenczi (Olimpia CSU Brașov, 20 de puncte, 4 pase decisive, +18 eficiență).

Performerele etapei a 5-a din grupa valorică A:

-Puncte: Ancuța Stoenescu (CSM Târgoviște) 27

-Recuperări: Leeza Burdgess (FCC ICIM Arad) 13

-Pase decisive: Ioana Ghizilă (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) 9

-Intercepții: A'Lexus Harrison (FCC ICIM Arad), Paula Cenean (Universitatea Cluj) 6

-Capace: Brittany Denson (CSM Satu Mare) 3

-Eficiență: Angelika Slamova (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) +24

În grupa valorică B s-au disputat două din trei meciuri ale etapei a 7-a la finalul săptămânii. S-au remarcat: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș, 23 de puncte, 10 recuperări, 9 assist-uri, +39 eficiență cu Agronomia), Kayla Mobley (30 de puncte, 12 recuperări, 6 assist-uri, +38 eficiență pentru KSE Târgu Secuiesc cu CSU CSM Oradea), Kata Meszaros (CSM Târgu Mureș, 25 de puncte, 7 recuperări, +28 eficiență), Iringo Debreczi (KSE Tg. Sec., 10 puncte, 15 recuperări, +26 eficiență) și Sonia Vilcinschi (Agronomia București, 21 de puncte, 4 recuperări, +18 eficiență).

Performerele etapei a 7-a din grupa valorică B:

-Puncte: Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) 30

-Recuperări: Iringo Debreczi (ACS KSE Târgu Secuiesc) 15

-Pase decisive: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) 9

-Intercepții: Alexandra Chițanu (Agronomia București) 4

-Eficiență: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) +39

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!