Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa III – MVP: Carla Bartee

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.10.2017

Gazdele s-au impus în ultimele două partide din etapa a 3-a, după ce în primele trei au câștigat formațiile oaspete. Cel mai strâns meci a fost cel de la Alexandria, cu 10 puncte înscrise în ultimul minut. A fost egalitate la 69, cu jumătate de minut până la final, apoi oaspetele au preluat conducerea cu 1,4 secunde rămase din joc.

Carla Bartee a reușit coșul care a adus victoria gazdelor de la CSBT, după ce a scăpat din marcajul lui Durrett și a eliberat mingea la intrarea în ultima secundă. A înscris de după semicerc, ducând scorul la 72-71. Titlul de MVP al etapei a 3-a merge la pivotul Alexandriei care a reușit un double-double, cu 18 puncte și 12 recuperări, în fața unei formații care era în grupul fruntaș cu două victorii înaintea acestei runde. În 29:36 minute, pivotul a înscris 3 din 10 la aruncările de două și 4/6 la cele de la distanță, plus o pasă decisivă, 4 faulturi, o minge pierdută și un capac, pentru 22 în dreptul eficienței. Este al doilea double-double pe care MVP-ul acestei runde îl reușește în actualul campionat, după cel din etapa trecută, fiind aproape și în prima rundă.   

Au fost destule evoluții notabile în această etapă. Destiny Williams a fost cea mai eficientă jucătoare cu 19 puncte și 10 recuperări (29 eficiență) în victoria lui CSM Satu Mare la nou-promovata din Timișoara, meci în care Porchia  Green a avut 23 de puncte , 7 recuperări și 4 assist-uri (27 eficiență). Trei sportive de la Universitatea Cluj au avut prestații remarcabile în victoria de la Arad: Theairra Taylor (23 de puncte, 10 recuperări, 25 eficiență), Aida Kalusic (18 puncte, 16 recuperări, 22 eficiență) și Leslie Vorpahl (20 de puncte, 7 recuperări, 22 eficiență). Sydney Wallace (23 de puncte și 5 recuperări, 24 eficiență) și Tyaunna Marshall (21 de puncte,  9 recuperări, 24 eficiență) s-au remarcat în victoria campioanei la Galați. Ashley Morrissette a debutat cu 20 de puncte, 4 recuperări și 4 assist-uri pentru CSU Alba Iulia.

De la formațiile învinse: Angel Robinson (26 de puncte,  24 eficiență pentru Sirius), Kristina Higgins (double-double pentru Olimpia Brașov cu 12 puncte și 12 recuperări, 23 eficiență), Miljana Dzombeta (23 de puncte, 7 recuperări, 27 eficiență pentru Phoenix), Ildiko Nagy  de la Arad (21 de puncte, 8 recuperări, 22 eficiență) și Maegan Conwright de la Timișoara (21 de puncte, 6 assist-uri, 14 eficiență).

Performerii etapei:

-Puncte: Angel Robinson (UPM BC Sirius Târgu Mureș) – 26

-Recuperări: Aida Kalusic (Universitatea Cluj-Napoca) – 16

-Pase decisive: Promise Amukamara (CSBT Alexandria), Biljana Pesovic (CSTBv Olimpia Brașov) și Leslie Vorpahl (Universitatea Cluj-Napoca) – 7

-Intercepții: Biljana Pesovic (CSTBv Olimpia Brașov), Aliyah Kilpatrick (CS Phoenix Galați) și Dlesha Lloyd  (CS SCM Timișoara) – 4

-Capace: Viorela Voicu (CSBT Alexandria) și Theairra Taylor (Universitatea Cluj-Napoca) – 2

-Eficiență: Destiny Williams (CSM Satu Mare) – 29

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!