Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa III – MVP: Shanita Arnold

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2015

CST BC Alexandria a furnizat, de departe, surpriza etapei cu numărul trei din Liga Națională de baschet feminin. Gruparea pregătită de Mădălin Piperea a învins campioana CSM Târgoviște, scor 78-74.

De departe, cea mai bună jucătoare a învingătoarelor a fost Shanita Arnold. Americanca a evoluat timp de 39 de minute, remarcându-se cu 23 de puncte.

Fundașul a contabilizat 4/5 din interiorul semicercului, 4/9 de la mare distanță, respectiv 3/6 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Totodată, Arnold a izbutit 6 recuperări (5 defensive), 3 intercepții și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 22.

Datorită prestației amintite, site-ul Total Baschet o numește pe Shanita MVP-ul etapei.

*Foto: Gyurko-Henning Balasz/Sepsi SIC

12 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Bravo Nita!
    Plus faptul că a jucat împotriva unui public rasist ce o fluiera și făcea ca ciorile de fiecare dată când era la minge. Comisarul federal, duamna Svety, a chemat jandarmeria și poliția locală să pună la punct un individ din tribună care a strigat la sanctitatea sa pe motive de arbitraj da' nu a avut reacție împottiva manifestărilor rasiste adresate unei jucătoare. Și sunt atâtea reguli împotriva rasismului la care a aderat inclusiv FRB. Pentru atitudinea din meci a comisarului federal, FRB va avea o plângere de la mine la CNCD!

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015) Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    aberatii
    Galeria CSM-ului s-a comportat exemplar si daca tot ati fost la meci, nu aveti cum sa nu recunoasteti asta. S-a fluierat si s-a facut galagie la toate atacurile de pe final, nu numai la aceasta jucatoare. Publicul a incercat sa puna presiune pe jucatoarele de la Alexandria. In niciun caz nu au facut ca ciorile sau acte de rasism. Singurele scandari au fost dupa meci ai alea impotriva lui sepsi.

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      nu sunt aberații
      Cum se face că fluierați și dădeați din mâini când era mingea la Nita? Incercați o stare Nirvana modernă ca să ieșiți din starea postrauma a eșecului? Aberant e cum vă manifestați voi, precum și xenofobia de care dați dovadă! Presiune punem și noi la Alexandria, nu ați inventat voi roata, da' presiune se poate pune prin zgomot produs altfel, mai ales când stiți că există sensibilitate pe subiectul rasismului. Merită să luați o amendă, după ce o va plăti clubul va avea grijă să nu mai faceți. Plus faptul că CNCD nu e FRB să vă păsuiască cu datoria un infinit de ani.

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    catre TBN
    Si eu am fost la meci....intr-adevar s-a fluierat si s-a facut galagie pe final....dar numai in momentul cand conducatorul Alexandriei avea aruncare libere si atunci cand ducea mingea in atac...respect galeria celor de la Targoviste dar mai putin partea de final....

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015) Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    nu e adevarat
    Fals! Nu dadea nimeni din maini si nimeni nu a scandat nimic rasist. Normal ca se fluiera la jucatoarea respectiva pentru ca ea a avut aruncarile, fiind faultata cel mai mult. S-a fluierat si la Chivu si la celelalte jucatoare. Domnule Chirita, daca aveti ceva cu FRB si cu CSM Targoviste, este problema dvs., dar nu mai implicati fanii Targovistei in porcarii din astea. Stiti foarte bine ca galeria a venit si la Alexandria si nu a fost niciun fel de problema, ba chiar am fost felicitati de oamenii din sala. Plangerile la CNCD banuiesc ca se fac cu ceva dovezi. Daca aveti vreo dovada, asteptam sa o vedem.

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Nu am nimic cu Tîrgoviște, am cu atitudinea din acest meci. Și da, când ati venit la Alexandria v-am apreciat că sunteți alături de echipă. Insă acolo nu ați avut o asemenea atitudine, să fluierați în mod constant, o jucătoare de culoare. Iar la ultimul meci de la Alexandria erau 3 jucătoare de culoare. Da, ati fluierat si pe A. Chivu, însă intensitatea era mult mai mică. Nu a fost normală atitudinea voastră, în condițiile în care la Alexandria nu ați avut un incident vreodată, Givens sau alte jucătoare de culoare de la voi nu a avut nici pe sfert tratamentul pe care l-ați aplicat voi Nitei, mai ales că situația a fost mai mereu asemănătoare cu cea de sâmbătă, oaspeții erau în avantaj! A fost un gest urât. Și da, am filmat cu mobilul.

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mtcd :

    pt chirita
    Mesaj editat

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Mesaj editat. Ultim avertisment

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      @MTCD
      BAN!

      cu 8 ani în urmă (13.10.2015)
    Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    TBN
    Nu se va intampla nimic pentru ca nu au existat aceste incidente. Vad ca ai inceput sa provoci fanii din Targoviste. Mai bine ti-ai face singur o plangere la CNCD ca vad ca te dai mot.

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe i0nutz83 :

    CSM
    Bre gherdane, cat timp Targovistea si suporterii CAMPIOANEI ROMANIEI vor mai avea parte de acest tratament pe site-ul asta? Am scris aici o perioada, am incercat sa colaborez cu voi, nu s-a putut, ca sunt preferate cronici ale oamenilor care nu se duc la meciuri, e mai usor sa dea in Targoviste din fata televizoarelor. Acum suporterii nostri sunt banati, iar puta verde asta de la alexandria sau de unde o fi el jigneste fara sa fie macar avertizat. Nu va e rusine de modul cum tratati echipa campioana a Romaniei, echipa orasului care se mandreste cu 12 titluri nationale si cu o participare in Euroliga la care prietenii vostri virtuali nici macar nu viseaza? Ne banati suporterii din frustrare si atat. Asa-zisele voastre exclusivitati dinspre Targoviste sunt stiri preluate de pe site-uri locale la ore bune dupa ce ele sunt postate de redactorii care chiar cunosc ce se intampla la Targoviste. Banati-ne pe toti, titlurile si istoria sunt ale noastre. Semnat: crainicul salii din Targoviste, Templul baschetului feminin din Romania. Locul in care se strang la un singur meci spectatori cam cati oameni cu facultate sunt in toata alexandria.

    cu 8 ani în urmă (13.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!