Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa VI – MVP: Porchia Green

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.11.2017

*foto: gazetanord-vest.ro

Liga Națională s-a reluat cu 9 echipe, după pauza pentru națională, astfel că din această etapă sunt doar 4 meciuri. În două s-au impus gazdele, primele două clasate din campionat, iar în celelalte au câștigat oaspetele. CSM Satu Mare-Olimpia Brașov a fost partida care a deschis etapa, din care vine MVP-ul acestei săptămâni.

Porchia Green a avut o contribuție decisivă la victoria sătmăreană, 83-69. Fundașul de 30 de ani a reușit un double-double cu 21 de puncte și 14 pase decisive. A lipsit de pe teren doar 24 de secunde. A înscris 7 din 10 aruncări de două puncte, 2 din 4 de la distanță și a transformat singura liberă de care a beneficiat. A adăugat 6 recuperări, o minge pierdută și o intercepție pentru 36 indice al eficienței. Pentru această evoluție Porchia Green este MVP-ul acestei săptămâni.

De la echipele învingătoare s-au mai remarcat: Tyaunna Marshall de la Sepsi (25 de puncte, 6 recuperări, 31 eficiență în victoria 97-59 cu Sirius), Ana Radovic de la CSU Alba Iulia (19 puncte, 13 recuperări, 29 eficiență în succesul de la Cluj, 65-61) și Promise Amukamara de la CSBT Alexandria (25 de puncte, 7 recuperări, 25 eficiență în victoria dramatică de la Timișoara, 76-74).

Pentru echipele care au pierdut s-au remarcat: Aliyyah Handford (Olimpia Brașov, 30 de puncte, 6 recuperări, 24 eficiență), Leeza Burdgess (SCM Timișoara, 18 puncte, 13 recuperări, 23 eficiență) și tânăra Irina Părău (Universitatea Cluj, 15 puncte, 7 recuperări, 20 eficiență).

Performerii etapei:

-Puncte: Aliyyah Handford (Olimpia Brașov) – 30

-Recuperări: Danielle Hamilton-Carter (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Leeza Burdgess (SCM Timișoara) și Ana Radovic (CSU Alba Iulia) – 13

-Pase decisive: Porchia Green (CSM Satu Mare) – 14

-Intercepții: Promise Amukamara (CSBT Alexandria) – 6

-Capace: Sherise Williams (UPM BC Sirius Târgu Mureș) și Viorela Voicu (CSBT Alexandria) – 3

-Eficiență: Porchia Green (CSM Satu Mare): 36

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!