Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa VII – MVP: Maegan Conwright

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.11.2017

Trei succese au reușit formațiile oaspete în cele patru partide din etapa a 7-a. SCM Timișoara a obținut prima victorie în deplasare în acest campionat, după ce succesul de la Galați i-a fost anulat. MVP-ul acestei runde vine din meciul câștigat cu 78-72 de gruparea de pe Bega la Alba Iulia, cu o echipă mai bine clasată.

Maegan Conwright a fost decisivă în a doua victorie obținută de timișorence în acest sezon. Americanca a înscris 26 de puncte în aproape 36 de minute. Pe sferturi a marcat: 9 puncte, 4, 6 și 7. Fundașul de 25 de ani a reușit 6 aruncări de două puncte din 10 încercate, 3 din 7 de la distanță și 5 din 8 de la linia de fault. A mai avut 5 pase decisive, o recuperare, 3 faulturi, 2 mingi pierdute și o intercepție, pentru 20 indice al eficienței. +18 a avut formația sa cu ea în teren.

O nouă prestație foarte bună a reușit și Leslie Vorpahl (Universitatea Cluj, 27 de puncte, 29 eficiență). Pentru formațiile care s-au impus s-au remarcat: Leeza Burdgess (SCM Timișoara, 17 puncte și 12 recuperări, 24 eficiență), Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi, 17 puncte, 5 recuperări, 4 assist-uri, 5 intercepții, 24 eficiență) și Promise Amukamara (CSBT Alexandria, 23 de puncte, 4 recuperări, 28 eficiență).

De la învinse s-au remarcat: Angel Robinson (Sirius Târgu Mureș, 21 de puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive, 27 eficiență), Ashley Morrissette (CSU Alba Iulia, 23 de puncte) sau Kristina Higgins (Olimpia Brașov, 11 puncte, 13 recuperări, 25 eficiență),

Performerii etapei:

-Puncte: Leslie Vorpahl (Universitatea Cluj-Napoca) – 27

-Recuperări: Kristina Higgins (Olimpia Brașov) – 13

-Pase decisive: Viorela Voicu (CSBT Alexandria) – 7

-Intercepții: Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) – 5

-Capace: Kristina Higgins (Olimpia Brașov) – 3

-Eficiență: Leslie Vorpahl (Universitatea Cluj-Napoca): 29

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!