Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa VIII – MVP: Annemarie Godri-Părău

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.12.2017

În runda a 8-a s-au înregistrat două victorii ale gazdelor și două ale oaspetelor. La Satu Mare s-a disputat derby-ul formațiilor neînvinse, iar ACS Sepsi SIC s-a impus cu 78-59. Din duelul echipelor de pe primele două locuri vine MVP-ul acestei săptămâni.

Annemarie Godri-Părău a înscris 19 puncte și și-a servit coechipierele cu 8 pase decisive în derby-ul cu CSM Satu Mare. Fundașul a înscris 4 din 7 aruncări de la semidistanță și 3 din 6 de după semicerc. A transformat 2 libere din 5 și și-a mai trecut în cont 4 recuperări, un fault, două faulturi scoase la adversare, o minge pierdută și 2 intercepții pentru 23 indice al eficienței. Românca de 33 de ani a reușit cele mai multe puncte într-o partidă din această ediție de campionat, după ce a avut 17 puncte în alte două meciuri.

Pentru formațiile învingătoare s-au mai remarcat: Kristina Higgins (Olimpia Brașov, 15 puncte, 16 recuperări, 28 eficiență), Aliyyah Handford (Olimpia Brașov, 23 de puncte, 21 eficiență), Maegan Conwright (SCM Timișoara, 23 de puncte, 24 eficiență) și Nathalie Fontaine (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, 22 de puncte, 21 eficiență).

De la învinse au avut evoluții remarcabile: Taneisha Harrison (CSM Satu Mare, 22 de puncte, 16 eficiență) și Jessica January (CSU Alba Iulia, 23 de puncte, 19 eficiență).

Performerii etapei:

-Puncte: Aliyyah Handford (Olimpia Brașov), Maegan Conwright (SCM Timișoara) și Jessica January (CSU Alba Iulia) – 23

-Recuperări: Kristina Higgins (Olimpia Brașov) – 16

-Pase decisive: Tyaunna Marshall (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) – 11

-Intercepții: Ioana Ghizilă (Universitatea Cluj-Napoca) și Dlesha Lloyd (SCM Timișoara) – 3

-Capace: Maegan Conwright (SCM Timișoara), Sherise Williams (UPM BC Sirius Târgu Mureș), Tyshara Fleming și Ana Radovic (ambele CSU Alba Iulia) – 1

-Eficiență: Kristina Higgins (Olimpia Brașov): 28

*foto: SportPictures

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    BRAVO Annemarie...FELICITARI!!

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!