Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa XI - MVP: Monique Reid

Valentin Todea

Valentin Todea
30.11.2015

În ultima rundă a turului de campionat, Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut de formația antrenată de Dragan Petricevic cu scorul de 67-50. O contribuție foarte importantă la obținerea acestei victorii a avut-o americanca Monique Reid, cea care a încheiat confruntarea în double-double, obținând astfel din partea site-ului TotalBaschet titulatura de MVP al etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

În 29:01 minute petrecute pe parchet, baschetbalista a înscris 24 de puncte și a reușit 17 recuperări (9 ofensive, 8 defensive) și un capac, fără a pierde vreo minge. Reid a înregistrat procentaje de 53% (9/17) la aruncările de 2 puncte și 75% (6/8) din dreptul liniei de fault, în timp ce de la 3 puncte a avut o singură încercare, fără succes însă, pentru un indice al eficienței de 31 de unități.

Jucătoarea din Statele Unite a bifat toate cele 11 partide din Liga Națională ale grupării arădene în acest sezon, fiind lideră la capitolul eficiență, puncte înscrise sau recuperări dintre componentele trupei galben-albastre. De asemenea, Monique este cea mai bună marcatore a campionatului, însă echipa acesteia a disputat deja întâlnirea din retur cu Rapid, având astfel avantajul meciurilor mai multe jucate față de urmăritoarele sale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!