Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa XV - MVP: Andreea Olah (Orosz)

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.12.2014

CSM Satu Mare a obținut o victorie surprinzătoare pe teren propriu în compania formației Phoenix Galați, scor 86-80. La această victorie a sătmărencelor a contribuit în mod semnificativ sportiva Andreea Olah, fostă Orosz, care în urma prestației foarte bune a fost desemnată MVP-ul etapei a 11-a din LNBF, în opinia site-ului TotalBaschet

Andreea a fost folosită încă din prima secundă a meciului cu gălățencele, iar până la final a acumulat 34:43 minute petrecute pe suprafața de joc. În tot acest timp, baschetbalista și-a trecut în cont nu mai puțin de 32 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, totul pentru un indice la eficiență de 37 de unități. De asemenea, din punct de vedere al procentajelor, Olah a terminat jocul cu 67% (8/12) de la 2 puncte, 75% (3/4) de la mare distanță, respectiv 100% (7/7) de la linia de libere. 

Jucătoarea celor de la CSM Satu Mare a acumulat în cele 13 meciuri jucate în acest sezon din LNBF medii de 18.3 puncte, 3.8 recuperări, 2.8 pase decisive, 1.8 intercepții, 2.5 mingi pierdute și un indice la eficiență de 18.5 unități, totul în 31:20 minute jucate. 

*Foto: Bainai Botond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!