Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF MVP – Etapa 4, F2: Aleksandra Begenisic

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.01.2019

Universitatea Cluj a obținut victoria în cel mai strâns meci al etapei a 4-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Alb-negrele s-au impus cu 74-70 în duelul cu FCC ICIM Arad, obținând a 2-a victorie stagională. Aleksandra Begenisic a fost cea mai eficientă jucătoare din teren și i-a lipsit o recuperare pentru double-double.

Aleksandra Begenisic a reușit 25 de puncte pentru al 2-lea succes al ultimei clasate, Universitatea Cluj, în acest sezon. Pivotul a profitat că nu a avut în față un „5” de meserie și a înscris de 12 ori din semicerc din 18 încercări. A mai transformat o liberă din două și a reușit 9 recuperări, 3 ofensive/6 defensive. A mai avut o greșeală personală, 3 faulturi scoase și un capac, pentru +26 indice al eficienței. Pentru această evoluție, bosniaca este MVP-ul rundei a 4-a din faza a doua a LNBF pentru site-ul nostru.

Printre nominalizate a fost, ca de fiecare dată, Kristina Higgins, cea mai eficientă jucătoare a etapei. Pivotul campioanei ACS Sepsi SIC a fost din nou în double-double cu 13 puncte și 15 recuperări (3/12) în 25:44 minute, în duelul cu CSM Târgoviște. A avut 100% la șuturi, 6/6 din semicerc și 1/1 de la linia de fault. A mai contribuit cu 4 pase decisive și 4 intercepții, pentru +36 eficiență. Campioana s-a impus la 36 de puncte, și de la oaspete lipsind pivotul titular.

Au mai reușit prestații remarcabile pentru învingătoare: Biljana Pesovic (Olimpia CSU Brașov, 22 de puncte, 9 assist-uri în 36:02 minute, cu +26 eficiență), Carla Bartee (Olimpia CSU Brașov, 17 puncte, 13 recuperări, +22 eficiență în 34:19 minute), Arlesia Morse (25 de puncte și 10 recuperări în 40 de minute pentru „U” Cluj, +20 eficiență) și Ioana Ghizilă (15 puncte, 7 recuperări, 5 assist-uri în 36:47 minute, +22 eficiență).

Performerele etapei a 4-a din Grupa Roșie:

-Puncte: Arlesia Morse și Aleksandra Begenisic (ambele Universitatea Cluj) 25

-Recuperări: Kristina Higgins (ACS Sepsi SIC Sfânu Gheorghe) 15

-Pase decisive: Biljana Pesovic și Alina Podar (Olimpia CSU Brașov) 9

-Intercepții: Paula Cenean (Universitatea Cluj) 5

-Capace: Kristina Arsenic (Olimpia CSU Brșaov) 4

-Eficiență: Kristina Higgins (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) +36

Performerele etapei a 3-a din Grupa Galbenă:

-Puncte: Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) 29

-Recuperări: Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) 17

-Pase decisive: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) 8

-Intercepții: Ramona Danalache (ACS KSE Târgu Secuiesc), Raluca Matei (Rapid București) 5

-Eficiență: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) +29

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!