Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF MVP – Etapa 9, F2: Destiny Williams

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.02.2019

FCC ICIM Arad s-a impus cu 70-53 în cel mai echilibrat meci al etapei a 9-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Destiny Williams a reușit al 4-lea double-double din tot atâtea partide jucate pentru galben-albastre de la revenirea în campionatul românesc și a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei.

Destiny Williams a înscris 14 puncte în 29:26 minute și a avut 16 recuperări (8 ofensive/8 defensive). Americanca a încheiat partida cu 7/12 la șuturile din semicerc (58%) și a ratat singura liberă de care a beneficiat. A mai avut 2 pase decisive, 2 greșeli personale, 2 faulturi scoase și 2 mingi pierdute, cu +24 indice al eficienței. Cu pivotul în teren, formația arădeană a avut un plus de 16 puncte pe tabelă. Pentru această prestație, Williams este MVP nostru în această rundă.

Au mai intrat în calcul sătmărencele Brittany Denson, Promise Amukamara și Dlesha Lloyd, de la CSM Satu Mare, dar echipa lor s-a impus la 41 de puncte acasă cu CSM Târgoviște. Denson a încheiat meciul cu 21 de puncte și 11 recuperări (4/7) în 22:18 minute, cu +29 eficiență. Amukamara a avut 20 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 6 intercepții în 26:46 minute, cu +27 eficiență. Lloyd a înscris 22 de puncte în 27:47 minute, plus 9 recuperări și 3 assist-uri, pentru +20 eficiență. Și campioana ACS Sepsi SIC a obținut o victorie la 40 de puncte la Constanța și s-au remarcat Annemarie Godri-Părău (14 puncte, 6 recuperări, 7 assist-uri și +22 eficiență în 29:03 minute) și Kristina Higgins (13 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, 4 intercepții în 27:31 minute, cu +21 eficiență. De la învinse s-a remarcat Romina Filip cu 12 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, 6 intercepții și 2 capace, cu +22 eficiență în 40 de minute pentru Olimpia CSU Brașov.

Performerele etapei a 9-a din Grupa Roșie:

-Puncte: Dlesha Lloyd (CSM Satu Mare) 22

-Recuperări: Destiny Williams (FCC ICIM Arad) 16

-Pase decisive: Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) 7

-Intercepții: Romina Filip (Olimpia CSU Brașov), Promise Amukamara (CSM Satu Mare) 6

-Capace: Romina Filip (Olimpia CSU Brașov) 2

-Eficiență: Brittany Denson (CSM Satu Mare) +29

În etapa a 7-a din a doua grupă valorică s-a înregistrat primul triple-double din acest campionat. Angel Robinson l-a reușit pentru CSM Târgu Mureș, care a pierdut acasă după două reprize de prelungiri cu Rapid București. Americanca a avut 32 de puncte, 15 recuperări (2/13) și 11 assist-uri în 44:59 minute, cu +41 eficiență.

Performerele etapei a 7-a din Grupa Galbenă:

-Puncte: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) 32

-Recuperări: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) 15

-Pase decisive: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) 11

-Intercepții: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) 5

-Capace: Mihaela Chelariu (Agronomia București) 3

-Eficiență: Angel Robinson (CSM Târgu Mureș) +41

*foto: Phoenix Stiinta Constanta facebook


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!