Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF. O singură necunoscută în tabloul Playoff

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.03.2017

Foto: Gyurko Henning Balazs

A mai rămas o singură etapă de disputat din faza a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea play-off-ului există o singură necunoscută la nivel de clasament, în turneul 7-10. Miercuri este programată confruntarea dintre CST BC Alexandria și Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad cu miza locului șapte în clasamentul regulat. Arădencele conduc la victorii directe cu scorul de 2-1, însă au un coșaveraj negativ de 7 puncte și au nevoie neaparat de o victorie pentru a-și adjudeca locul 7. Orice alt rezultat profită fetelor antrenate de Mădălin Piperea. 

În prima parte a clasamentului lucrurile sunt lămurite după victoria Universității Cluj-Napoca în fața ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 70-57. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat sezonul regulat, fiind urmată de Universitatea Cluj-Napoca, CSM Târgoviște, Olimpia CSU Brașov, Phoenix Galați și CSM Satu Mare. Astfel împerecherea în playoff este următoarea:

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (1) vs. (7-8) ICIM Arad/BCT Alexandria
Olimpia CSU Brașov (4) vs. (5) CS Phoenix Galați

Universitatea Cluj-Napoca vs. (7/8) ICIM Arad/BCT Alexandria
CSM Târgoviște (3) vs. (6) CSM Satu Mare 

Sistemul de defășurare este cel mai bun din trei meciuri, cu primul joc pe data de 26 martie conform regulamentelor FRB. Meciul doi este programat pe 30 martie, iar un eventual decisiv pe 2 aprilie.

Semifinalele au loc în data de 7, 11 și 14aprilie. Finala se va juca în sistemul cel mai bun din cinci meciuri cu 2 jocuri pe terenul echipei mai bine clasate (20-21 aprilie), 2 meciuri pe terenul echipei mai slab clasate (26-27 aprilie) și decisivul pe 30 aprilie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !!
    Este adevarat,ca exista o singura necunoscuta : cine este ultima calificata,Arad sau Alexandria...In rest totul este clar: campioana SEPSI SIC...locul doi Targovista,locul trei Brasov,locul patru Kluj sub comanda lui Petricevic.La anul vom secera in noua arena sportiva !!

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justmee :

    )
    eu cred ca anul asta campioana va fi Cluj sau Brasov

    cu 7 ani în urmă (19.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!