Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM, 5-8: SCM Timișoara a făcut scor cu Dinamo Știința

Eduard Popa

Eduard Popa
11.05.2019

LNBM, 5-8: SCM Timișoara a făcut scor cu Dinamo Știința

timisoara dinamo

SCM Timișoara s-a impus în prima manșă a duelului cu Dinamo Știința, scor 115-87, în seria care contează pentru locurile 5-8 la finalul sezonului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Timișoara a abordat meciul cu Brown, Stojadinovic, Diculescu, Randolph și Vukosavljevic, în timp ce Dinamo a început meciul cu Năsturescu, Badiu, Kemp, Calenic și Diaconescu. Gazdele au dominat partida de la un capăt la altul. Ei au câștigat primele trei sferturi cu 35-20, 32-22 și 30-27, iar în ultimul sfert scorul a fost 18-18. 

Randolph a marcat 21 de puncte și Brown 18. Cătălin Baciu a avut un meci foarte bun, cu 19 puncte și 7 recuperări, în timp ce Pesakovic a adunat 16 puncte. De partea cealaltă, Tudor Costescu a jucat fără Moe Deloach, plecat de la echipă, dar și cu minute puține pentru străinii veterani din lot. Kemp a jucat doar 15:39 minute, Barro 7:38 și Justin Baker 44 de secunde!

Astfel, Andrei Calenic a adunat 21 de puncte, cu 8/9 din acțiune și 5/5 de la 3 puncte! Luka Stefanovic a înscris 20 de puncte, Marcu Badiu a adunat 19 puncte și Mihnea Andrei 10 puncte. 

SCM Timișoara obține așadar o mică răzbunare pentru faptul că Dinamo Știința i-a eliminat în sferturile Cupei României. 

Meciul 2 al seriei se mută în Capitală și se va juca miercuri, 15 mai, de la ora 18:00. 

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Dinamo
    Sa fie vorba si de amatorism acolo? Deloach si Kumpys au plecat iar strainii au jucat putin? Ii ciudat. Trebuie ca fiecare echipa sa respecte comepetitia. Pacat de Pitesti si Timisoara ca se lupta pentru 5-8 (cred ca Pitestiul merita locul 5).

    cu 4 ani în urmă (11.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!