Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa 12 - MVP: LeVar Seals

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.12.2013

MVP-ul etapei cu numări XII, în opinia site-ului Total Baschet este jucătorul Craiovei, LeVar Seals. Americanul în vârstă de 32 de ani și-a purtat echipa spre cea mai importantă victorie din actuala stagiune al LNBM. SCM Craiova a câștigat în deplasare cu scorul 83-86 în fața celor de la BC Timișoara și a administrat astfel prima înfrângere „leilor din Banat”, de când Dragan Petricevic a revenit pe banca tehnică.

LeVar Seals a încheiat meciul de pe Bega cu 26 de puncte, 4 pase decisive și o recuperare. Americanul a fost integralist și a adus ultimele 3 puncte ale echipei sale din meciul cu BC Timișoara, care în final au devenit decisive. Totodată cu acestă evoluție, Seals și-a stabilit recorduri stagionale la puncte și pase decisive. În cele 40 de minute petrecute pe parchet fundașul care și-a petrecut aproape întreaga carieră profesionistă în România, a avut o minge câștigată și una pierdută, pentru un index al eficienței de 20 de unități, egalându-și astfel prestația la acest capitol din meci de acasă cu U mobitelco Cluj.

Pentru prima dată în acest sezon de LNBM, site-ul Total Baschet desemnează drept MVP al etapei un jucător al oltenilor de la SCM U Craiova. După evoluția care i-a adus titlul de MVP al etapei, Seals și-a îmbunătățit și mediile din actualul sezon, astfel a ajuns la 15.9 puncte/meci, 5.6 recuperări/mecu și 1.9 pase decisive/meci.

Celelate performațe notabile ale etapei:

-puncte: LeVar Seals (26)

-recuperări: Aleksandar Vuletic (14)

-pase decisive: Branko Cuic (10)

-intercepții: Adrian Guțoaia (5)

-capace: Lamote Ulmer (3)

-eficiență: Aleksandar Vuletic (35)

Ceilalți jucători desemnați drept MVP de către Total Baschet:

- Etapa 1 - Andrei Mandache (Gaz Metan Mediaș)
- Etapa 2 - Ivan Ivanovic (BC Mureș)
- Etapa 3 - Pankracije Barac (BCM U Pitești)
- Etapa 4 - Christhoper Lee (CSU Sibiu)
- Etapa 5 - Titus Nicoară (CSM Oradea)
- Etapa 6 - Branko Cuic (U Mobitelco Cluj)
- Etapa 7 - Alexandar Mladenovic (BC Mureş)
- Etapa 8 –Milos Bojovic (CSU Sibiu)
- Etapa 9 – Christhoper Lee (CSU Sibiu)

-Etapa 10- Zlatko Jovanovic (BC Timișoara)

-Etapa 11-Devon Austin (CSU Sibiu)

foto; Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!