Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa 7 - MVP: Aleksandar Mladenovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.11.2013

Aleksandar Mladenovic, pivotul echipei BC Mureș, este cel mai bun jucător (MVP) al etapei a 7-a în opinia TotalBaschet. El a avut o contribuție majoră la victoria repurtată asupra Stelei CSM EximBank București, scor 92-89.

În 33 minute de joc, Mladenovic a avut 13/15 la aruncările din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă, o intercepție și o posesie pierdută pentru un coeficient de 37 la eficiență.

Pe lângă valoarea statisticii, de-a dreptul impresionantă, trebuie notat și faptul că Mladenovic a fost împerecheat cu unul dintre cei mai importanți pivoți ai campionatului nostru. Astfel, evoluția sârbului este cu atât mai prețioasă.

În șapte partide disputate în actuala ediție de campionat, sportivul în vârstă de 29 ani are medii de 16.9 puncte, 6.6 recuperări, 1.7 capace, 1.3 intercepții, 1.1 pase decisive și 2.7 posesii pierdute pentru 21.0 la eficiență în 29:30 minute pe meci. El are procentaje de 76% la aruncările din acțiune respectiv 50% la linia de pedeapsă.

Liderii rundei a 7-a din punct de vedere statistic:

- eficienta - Zekovic (43)
- puncte - Mladenovic (32)
- recuperari - Zekovic (14)
- pase - Cuic (8)
- interceptii - Petrovic (5)

Ceilalți câștigători ai titlului de MVP al etapei în acest sezon:

- etapa 1 - Andrei Mandache (Gaz Metan Mediaș)
- etapa 2 - Ivan Ivanovic (BC Mureș)
- etapa 3 - Pankracije Barac (BCM U Pitești)
- etapa 4 - Christhoper Lee (CSU Sibiu)
- etapa 5 - Titus Nicoară (CSM Oradea)
- etapa 6 - Branko Cuic (U Mobitelco Cluj)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    BC Mures
    In 7 etape, BC MURES are deja 2 castigatori de MVP(IVANOVIC SI MLADENOVIC).

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!