Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa VII: Ivan Ivanovic

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.11.2014

Deși cele mai multe meciuri ale etapei a 7-a a LNBM s-au jucat de aproape două săptămâni, etapa s-a încheiat doar în 26 noiembrie, după jucarea meciului dintre CSM U Oradea și Energia Tîrgu-Jiu.

Cel mai eficient jucător al etapei, în opinia TotalBaschet a fost Ivan Ivanovic, extrema de forță a formației BC Mureș, care a reușit să se impună chiar pe terenul campioanei, cu scorul de 82-85.

Foto: Zsigmond Báthori

Căpitanul mureșenilor a făcut cel mai bun meci al său în sezonul curent la Ploiești, marcând 24 de puncte, din care 18 din spatele semicercului (el a avut o precizie de 75% la aruncările de la distanță, reușind 6 din 8 încercări). Deși a înscris doar 2 din 9 încercări de două puncte și a pierdut două posesii, Ivanovic a fost integralist de la linia de libere (2 din 2), iar cele 6 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție i-au adus un indice de eficiență de 24, cu care a fost cel mai bun jucător al partidei.

Muntenegreanul și-a egalat, de altfel, acest record personal de eficiență în partida din etapa a opta, cu CSM-U Oradea, dar de această dată formația lui s-a văzut învinsă.

Statistic, în acest sezon Ivanovic este al doilea recuperator al echipei sale (după Barro), cu o medie de 6 recuperări pe meci, și unul dintre principalii marcatori ai tigrilor, cu o medie de 14,9 puncte pe meci.

Performerii etapei a 7-a:

Puncte: 32 - Milos Bojovic (CSU Atlassib Sibiu) 
Recuperări: 14 - Marko Durkovic (Gaz Metan Mediaș)
Pase: 11 - Octavian Popa-Calotă (CSU Atlassib Sibiu) 
Eficiență: 32 - Milos Bojovic (CSU Atlassib Sibiu) 

În etapele precedente, titlul de MVP al etapei a revenit jucătorilor:

Etapa I: Daniel Brown (CSU Asesoft Ploiești)
Etapa II: Larry Turner (Energia Tg-Jiu)
Etapa III: Steva Milosevic (BCM U Pitești)
Etapa IV: Zoran Krstanovic (SCM U Craiova)
Etapa V: Marko Djurkovic (Gaz Metan Mediaș)
Etapa VI: Ronald Ross (BCM U Pitești)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!