Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa XVII - MVP: Daniel Dillon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2015

Daniel Dillon, australianul din lotul formației CSM-U Oradea, este în opinia redactorilor TotalBaschet MVP-ul etapei cu numărul 17 din Liga Națională de Baschet Masculin. Extrema bihorenilor a făcut un joc foarte bun în victoria obținută pe teren propriu, scor 84-83, în fața celor de la CSU Atlassib Sibiu. 

Cristian Achim l-a trimis pe Dillon în „primul cinci”, iar pe parcursul meciului acesta a totalizat 37:20 minute petrecute pe parchet. După ce în urmă cu două runde baschetbalistul a terminat în triple-double la Ploiești, acum a fost destul de aproape de a realiza din nou această performanță. Daniel a terminat partida cu 17 puncte, 8 recuperări (toate defensive), 9 pase decisive, o intercepție, dar și 9 mingi pierdute, ceea ce i-a adus un indice la eficiență de doar 24 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul originar din Australia a stat bine cu 89% (8/9) de la 2 puncte, 100% (1/1) de la linia de libere și 0% (0/1) de la mare distanță.

Totuși, cel mai eficient jucător al rundei a evoluat tot în duelul Oradea vs. Sibiu, însă acesta, Milos Bojovic, nu a putut fi desemnat MVP dat fiind faptul că echipa sa a pierdut. Bojovic a terminat partida cu 32 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 6 intercepții, 2 mingi pierdute și 32 la productivitate, totul în 38:53 minute jucate.

Performerii etapei:

-Puncte: Milos Bojovic (CSU Atlassib Sibiu) - 32

-Recuperări: Danilo Mijatovic (Timba Timișoara) - 11

-Pase decisive: Daniel Dillon (CSM-U Oradea) - 9

-Intercepții: Milos Bojovic (CSU Atlassib Sibiu), Brian Burrell (Universitatea Cluj) - 6

-Capace: Danilo Mijatovic (Timba Timișoara), Kyndall Dykes (BC Mureș), Ousmane Barro (BC Mureș), Vladimir Tica (BC Timișoara) - 2

-Eficiență: Milos Bojovic (CSU Atlassib Sibiu) - 32

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!