Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP- Etapa 1, F2: Mladen Jeremic

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
21.01.2019

BCM U Pitești s-a impus  la un punct pe teren propriu, la debutul în Top 6, după un meci cu multe schimbări de lider și multă tensiune, scor final 80-79.

Căpitanul argeșenilor, Mladen Jeremic, a fost principalul `vinovat` al victoriei de duminică seară, reușind să-și aducă de multe ori echipa la egalitate și chiar la conducere pe tabela de joc. Cu sârbul într-o formă de zile mari și cu o sală plină, piteștenii au reușit să-și ia revanșa pentru cele două partide pierdute pe parcursul sezonului regulat.

Sârbul a petrecut 32 de minute pe teren, timp în care a adunat 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +19. Jeremic a marcat 4/7 de la 2 puncte (57%), 2/5 de la 3 puncte (40%) și 4/5 de la linia de libere (80%).

În această ediție a LNBM, Mladen Jeremic a adunat medii de 17.3 puncte, 2.4 recuperări și 2.1 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +14.3 pe meci.

Prestația sârbului a fost completată de colegul său, Tony Bishop, alături de care a format „duo-ul de excepție”  al serii. Bishop a înscris coșul decisiv, prin care argeșenii și-au adjudecat partida, cu doar 11,7 secunde rămase până la fluierul final. Americanul și-a trecut în cont 12 puncte și 8 recuperări, toate pentru un indice al eficienței de +16.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!