Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP – Etapa 5, Grupa Roșie: Justas Tamulis

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.03.2019

justas tamulis mvp

BC CSU Sibiu a câștigat la mare luptă „Derby-ul Transilvaniei” contra lui U BT Cluj-Napoca. Formația antrenată de Dan Fleșeriu s-a impus cu scorul de 89-88, la capătul unui meci în care Justas Tamulis a stabilit un nou record de puncte marcate într-un meci din prima grupă valorică.

În urma performanței consemnate la Cluj-Napoca, Total Baschet l-a desemnat pe jucătorul lituanian de la BC CSU Sibiu, MVP-ul etapei cu numărul 5 din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Justas Tamulis a fost titular pentru trupa lui Dan Fleșeriu la Cluj-Napoca. Sharpshooter-ul din Lituania a încheiat partida cu 35 de puncte, venite după 6 coșuri din 11 aruncări de la 2 puncte, 5 din 8 de la 3 puncte și 8 din 9 de la linia de fault. Tamulis a mai adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă, 2 mingi câștigate și două mingi pierdute, pentru un index al eficienței de 29 de unități și 1 la capitolul „+/-”.

Aflat la primul sezon în România, Justas Tamulis parcurge o stagiune excelentă alături de BC CSU Sibiu și înregistrează medii statistice de 16.7 puncte, 2.1 pase decisive și 1.8 recuperări în 17 partide.

Remarcații etapei din Grupa Roșie

Kyndall Dykes – 27 de puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă (U BT Cluj vs BC CSU Sibiu 88-89)
Nikola Markovic – 16 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive (CSM CSU Oradea vs BCM U Pitești 81-73)
Jahii Carson – 23 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive (CSM CSU Oradea vs BCM U Pitești 81-73)
Brandon Randolph – 28 de puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive (SCM Timișoara vs SCM U Craiova 74-71)
Porter Troupe – 26 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive (SCM Timișoara vs SCM U Craiova 74-71)

*foto: Adrian Bugariu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Justas
    What
    a
    Player!
    (we have)

    cu 5 ani în urmă (06.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!