Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP- Etapa 8: Aleksadar Rasic

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
06.12.2018

În etapa a 8-a din grupa valorică A s-a disputat derby-ul  dintre BCM U Pitești și U-BT Cluj-Napoca. Oaspeții s-au impus la o diferență de 3 puncte, dupa un meci cu schimbări constante de lider și o lupta cot la cot pentru victorie.

Căpitanul clujenilor a fost cel mai eficient jucator al oaspeților, cu un indice al eficienței de +24. Aleksandar Rasic a jucat 27 de minute, timp în care și-a trecut în cont 23 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Sârbul a marcat 2/2 de la 2 puncte(100%), 5/6 de la 3 puncte(83%) și 4/4 de la linia de libere.

Aleksandar Rasic a adunat în această ediție de LNBM medii de 13.4 puncte, 2.4 recuperări și 3.1 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de + 13.9 pe meci.

 

*foto: Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    Un jucator care nu se vede pe teren
    cand ii Sasha pe teren si numar jucatorii de la U iasa tot 4, cand ataca U am impresia ca vine in atac doar ca sa nu ramana singur in aparare;
    cand paseaza cred ca il incurca mingea si vrea sa scape de ea; cand joaca cu Oradea nu inteleg dece fuge unu dupa el pe tot terenu.
    Dar daca da la cos nu prea am emotii.
    Ma bucut foarte mult ca a reusit sa revina dupa accidentare la forma asta.

    cu 5 ani în urmă (06.12.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce prostii poti
      debita 😅
      Sper ca e la duma comentul

      cu 5 ani în urmă (06.12.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!