Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM: MVP – etapa a VI-a: Dino Pita

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

dino pita

Cinci din șase partide din etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-au terminat cu victoria gazdelor. Cel mai echilibrat duel al rundei a fost cel dintre BC Mureș și BC Timișoara. Meciul a fost câștigat de mureșeni cu 81-75 iar cel mai bun marcator al mureșenilor, Dino Pita, a fost desemnat cel mai bun jucător al rundei.

Internaționalul suedez a adunat 27 de puncte, cu 4 pase decisive și 3 recuperări. Pita a adunat 7/11 de la două puncte, 2/3 de la 3 puncte și 7/7 de la libere, pentru un indice al eficienței de +27. În acest sezon Dino are o medie de 12,5 puncte, 2,2 recuperări și 2,2 pase decisive.  

Video cu prestația lui Pita:

Printre cei nominalizați pentru titlul de MVP al etapei se mai numără Nemanja Milosevic, care a fost cel mai bun om al victoriei lui CSM CSU Oradea cu SCM U Craiova, cu 24 de pct și 10 recuperări, dar și Brandon Taylor, care a adunat 9 pct, 7 recuperări și 11 pase decisive pentru CSM Steaua Eximbank în victoria cu Phoenix Galați. 

*foto: Zsolt Puskas

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!