Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP, etapa a XXI-a: Aleksandar Rasic

Eduard Popa

Eduard Popa
20.03.2018

rasic u bt cluj

Odată cu duelul dintre SCM U Craiova și BC SCM Timișoara a luat sfârșit etapa a XXI-a din prima fază a sezonului regulat.

Două meciuri spectaculoase au avut loc în această rundă: victoria Stelei la Pitești, scor 80-77 și victoria lui U-BT Cluj în deplasare în fața lui Phoenix Galați, scor 76-73.

Chiar dacă primul meci a fost unul între doi adverari mai echilibrați, cel mai important om al rundei va fi ales din a doua partidă. Este vorba de sârbul Aleksandar Rasic, baschetbalistul care a fost catalizatorul revenirii lui U-BT Cluj în partida disputată la Arena de Baschet din Capitală.

Aleksandar Rasic a strâns în total 24 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, pentru un indice al eficienței de 20 de unități.În cele 29 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul revenit recent după o accidentare gravă a avut 4/7 de la 2 puncte și 4/9 din afara semicercului, totalizând un procentaj de 50% la aruncările din acțiune, transformând de asemenea 4 din cele 6 aruncări libere primite.

De asemenea, el a înscris 9 puncte consecutive pentru echipa sa la finalul sfertului al treilea, stârnind practice revenirea de la -23.

Printre cele mai bune prestații din această rundă îi mai găsim pe stelistul Dragan Zekovic, cel care a adunat 17 puncte și 6 recuperări contra Piteștiului și pe Mladen Jeremic, cel care a fost cel mai bun marcator al Timișoarei în compania Craiovei, cu 24 de puncte.

*foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Congrats, Sasha!
    Take care of yourself and best of luck this season!

    We're counting on you in all our endeavors!

    cu 6 ani în urmă (20.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!