Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Tabloul semifinalelor este complet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.05.2019

LNBM – Tabloul semifinalelor este complet

SCM U Craiova este ultima echipă calificată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Oltenii au câștigat meciul decisiv cu SCM Timișoara din sferturile de finală, scor 67-62. Astfel, echipa antrenată de Aco Todorov se alătură lui BC CSU Sibiu, respectiv U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea în careul de ași a primului eșalon baschetbalistic din România.

După cum probabil cunoașteți, în semifinale vom avea următaorele dueluri:

BC CSU Sibiu (1) vs SCM U Craiova (4)
U BT Cluj-Napoca (2) vs CSM CSU Oradea (3)

Primele două partide din semifinale sunt programate pentru 11 și 13 mai 2019, conform calendarului competițional 2018/2019 de pe site-ul oficial al FRB.

De punctat este faptul că în semfinale au ajuns echipele care au beneficiat de avantajul terenului propriu în prima rundă de playoff.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Observatie
    Acum cateva minute tot pe site-ul FRB, primele doua meciuri Sibiu-Craiova apareau programate pe 11 si 13 respectiv Cluj-Oradea pe 12 si 14....

    cu 4 ani în urmă (07.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!