Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

La pauză, Ploieştiul conduce Oradea la 7 puncte diferenţă

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.03.2014

În derby-ul etapei cu numărul 21 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, CSU Ploieşti o conduce la pauză pe CSM Oradea cu scorul de 39-32. Partida se desfăşoară în Sala Olimpia din Ploieşti. Scor pe sferturi: 29-15, 10-27.

Programul cu statistica s-a blocat la scorul de 13-7 în favoarea echipei lui Vladimir Arnautovic. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ... un pic de atentie :)
    Lucian, daca scorul pe sferturi ar fi intr-adevar 29-15; 10-27... CSM ar conduce cu 42 la 39... ceea ce nu este cazul. Ar fi frumos... dar nu e asa. Deci un pic de atentie la date.

    Pe de alta parte, CSM azi imi da impresia de echipa foarte timorata, extrem de multe greseli banale. Dani poate sa isi ia inima in dinti si sa dea drumu la minge catre cos, caci are cu ce... Sunt curios daca azi ulciorul se opreste :)

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Resemnati
    Baietii au dat azi impresia ca nu cred nici macar o secunda in victorie. Asta e impresia mea dupa meciul de azi. Ne-am dus ca mielul la taiat. Desi, dupa ultimele meciuri, oarecum era de asteptat o astfel de evolutie, mai ales tanand cont de adversar si de absente, mai ales a lui Will.

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!