Stiri

LaMarcus Reed a debutat pentru Balkan Botevgrad

Andrei Ilie

Andrei Ilie
20.01.2019

lamarcus reed debut balkan botevgrad

Deși a semnat recent, LaMarcus Reed a fost folosit deja la noua sa echipă, Balkan Botevgrad. Debutul său a fost unul de bun augur pentru noii săi colegi, aceștia au reușit să-și adjudece partida jucată în deplasare împotriva celor de la Yambol, scor 68-87.

LaMarcus Reed a început această partidă pe bancă, a fost folosit timp de 15 minute, perioadă în care a acumulat 12 puncte cu un procentaj de 75% la aruncările de 2 puncte (3/4), 100% la aruncările de 3 puncte (1/1) și 100% la aruncările libere (3/3). Pe lângă cele 12 puncte, jucătorul american a mai contribuit cu o pasă decisivă, o intercepție și un capac pentru 14 la eficiență.

Pentru Balkan Botevgrad s-au mai remarcat Alexandre Gavrilovic cu 15 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții și Mikael Hopkins, autor a 14 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive.

În urma acestei victorii, Balkan Botevgrad ajunge la 9-5 la general și ocupă poziția a 3-a în Liga Națională. Următoarea partidă oficială pentru LaMarcus Reed și Balkan Botevgrad va avea loc pe 26 ianuarie, în deplasare, împotriva lanternei roșii, Cherno More, formație cu o singură victorie până în prezent în actualul sezon competițional. Partida tur a fost un galop de sănătate pentru Balkan Botevgrad, care a reușit să se impună la o diferență de 40 de puncte, 102-62.

*foto: facebook Balkan Botevgrad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!