Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laci Lazar a semnat cu Jaszbereny KSE

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.07.2013

 

Laci Lazar a semnat un contract cu Jaszbereny KSE, informează site-ul oficial al grupării maghiare. Pivotul originar din Oradea părăsește echipa din orașul său natal după opt sezoane petrecute în primul eșalon baschetbalistic al țării alături de această formație.

Înalt de 2.10 metri și în vârstă de 25 ani, Laci a bifat 26 prezențe în ediția de campionat 2012/13 și a avut medii statistice de 3.3 puncte și 2.0 recuperări cu 0.6 capace în 9 minute pe meci pentru un indice de 4.0 la eficiență.

Lazar va fi al doilea jucător român legitimat la Jaszbereny, după ce în sezonul 2012/13 la această echipă a evoluat Rolland Torok. De notat că la formația maghiară, Laci va fi coleg de echipă cu Milos Markovic, cel alături de care a jucat la CSM Oradea în sezonul 2011/12. De asemenea, orădeanul va juca în FIBA EuroChallenge, întrucât maghiarii s-au înscris în această competiție

De notat că Laci se află în cantonamentul echipei naționale a României în acest moment.

Foto: Viorel Carțiș 

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    Mergea la Craiova!...era beton!
    Echipele mari au 3-4 jucatori pe pozitia 5!
    Asta e!

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Lazar
    Ar fi fost util.Cred ca va creste in valoare in Ungaria mai mult decat ar fi facut-o in campionatul nostru.Oricum,sa-i mearga bine!

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Risca sa devina si Craiova echipa mare la [cenzurat]:))

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!