Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamont Mack revine în baschetul românesc

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.09.2017

BC Timba Timișoara a anunțat transferul jucătorului american Lamont Mack. Sportivul în vârstă de 30 de ani revine în România, după ce a mai evoluat pentru Energia Târgu Jiu în sezonele 2014/2015 și 2015/2016.

În vârstă de 30 de ani, Lamont Mack măsoară 2.01 metri și evoluează pe pozițiile 3-4. El a absolvit în anul 2009 la Charlotte University, după ce a mai jucat două sezoane în NCAA și la Angelina College. Mack și-a început cariera în Grecia la AEK Atena, după care a mai trecut pe la Lukoil Academic Sofia, Scavolini Pesaro, s.Oliver Baskets, Korihait, Valladolid, Club La Union și STB Le Havre.

Lamont Mack a început sezonul 2017/2018 în Macedonia la Karpos Sokoli, după care a în Liban la Hoops Club.

 În România, Lamont Mack a jucat 34 de meciuri pentru Energia Târgu Jiu și a avut medii statistice de 11.7 puncte, 4.1 recuperări și 1.0 pase decisive. Jucătorul american a făcut parte din lotul formației gorjene care a cucerit medalia de bronz la EuroChallenge. El a avut cifre de 9.4 puncte, 3.2 recuperări și 1.4 pase decisive în competiția organizată de FIBA.

Lamont Mack nu s-a despărțit în cel mai plăcut de Energia Târgu Jiu. Gorjenii i-au reziliat contractul după un incident din vestiar petrecut la un meci din LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!