Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamonte Ulmer: "Va trebui să jucăm bine în apărare"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.02.2014

Ulmer

După o victorie mare, înregistrată în faţa propriilor fani, cu CSU Asesoft Ploieşti, baschetbaliştii de la BCM U Piteşti se vor deplasa la Târgu-Mureş, acolo unde se vor duela cu vicecampioana României. Jocul va conta pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Lamonte Ulmer, extrema formaţiei piteştene, a prefaţat această întâlnire în exclusivitate pentru Total Baschet.

În etapa următoare vom întâlni o echipă foarte bună, pe cea a Mureşului. Un atuu al lor îl reprezintă aruncările de la distanţă. Deci, au jucători foarte buni în lot. Va trebui să jucăm bine în apărare, pentru a putea învinge echipa din Mureş. Va mai fi dificil deoarece jucăm pe terenul lor. Cu toate acestea, ar trebui să fie un meci frumos şi unul bun din partea ambelor echipe. Trebuie să luptăm împreună ca echipă şi să câştigăm acest joc.

Partida dintre BC Mureş şi BCM U Piteşti se va desfăşura luni seară, cu începere de la ora 20:10, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!