Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma s-a transferat la CSM Târgoviște

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.08.2015

CSM Târgoviște își definitivează lotul pentru stagiunea 2015/2016. După aducerea lui Pedrag Vasic pe postul de antrenor principal, conducerea clubului din județul Dâmbovița a bătut palma cu Larisa Toma și Adina Pop. Cele două sportive se alătură altor șase sportive autohtone, Andreea Orosz, Claudia Ușurelu, Selena Kirberg, Raluca Alecu, Elena Dincă și Andreea Huțanu.

Pivotul Larisa Toma sosește de la CSU Alba Iulia, formație unde a petrecut ultimele două sezoane. În stagiunea 2014/2015 a înregistrat medii de 5.2 puncte, 4.8 recuperări și 1.1 pase decisive cu procentaje de 39.4% la două puncte respectiv 66.1% de la libere. Toma a mai evoluat la Târgoviște în două perioade distincte 2006/2007 respectiv 2008-2010.

Adina Pop, în vârstă de 27 de ani, evoluează pe poziția de fundaș iar ultimul sezon a fost alături de SCM ”U” Craiova. În 29 de meciuri a avut medii de 12.3 puncte, 3.1 recuperări, 2.0 pase decisive și 1.5 mingi câștigate cu 40.5% procentaj la două puncte, 23.3% la trei puncte respectiv 68.5% la libere. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Satu Mare, CET Govora, CSU Alba Iulia și CS Nova Vita Târgu Mureș.

Reunirea este programată la începutul săptămânii viitoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!