Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Larry Hall este ultimul jucător sosit la BC Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2014

BC Timba Timișoara a făcut o nouă schimbare la nivelul lotului de jucători. „Urșii” din Banat au ajuns la un acord cu jucătorul american în vârstă de 31 de ani, Larry Hall. Sportivul ce măsoară 1.90 metri a evoluat în sezonul trecut în Eleveția, la Swiss Central.

În sezonul trecut în Elveția, în 12 meciuri jucate pentru Swiss Central, Larry Hall a strâns medii statistice de 18.5 puncte și 3.4 recuperări pe meci. Americanul a început sezonul 2013/2014 în Estonia, în curtea celor de la BC Rakvere și unde a strâns medii pe meci de 7.0 puncte și 3.8 recuperări.

Larry Hall a absolvit în anul 2007 de Western Oregon University, după patru ani petrecuți în NCAA. În cariera sa, Hall a mai evoluat pentru Cherno More în Bulgaria, la Dusseldorf în Germania, în Slovacia la Banska Bystrica. El mai evoluat și în Finlanda, Lituania și Belarus.

Despre venirea lui Larry Hall dar și despre despărțirea de Mladen Sljivancanin, a vorbit și Bogdan Murărescu, citat fiind de sportvest.info:

„Nu am fost mulţumiţi de randamentul lui Mladen Sljivancanin. Am ştiut de la început că vom avea probleme din cauza accidentării pe care a suferit-o astă vară. Am crezut că îşi va reveni mai repede, însă acest lucru nu s-a întâmplat, evoluţiile lui nu ne-au satisfăcut şi am decis că e cel mai bine de ambele părţi să încetăm colaborarea.

Am analizat primele două jocuri din campionat şi am ajuns la concluzia că nu am reuşit să câştigăm niciunul, din cauză că ne-a lipsit un coordonator de joc valoros. Sper ca, odată cu aducerea lui Hall, să fi rezolvat această problemă.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    #21 rosu
    https://www.youtube.com/watch?v=bgtyvXZQncA&src_vid=C0l9kATCPys&feature=iv&annotation_id=annotation_3000922065

    cu 9 ani în urmă (24.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!