Stiri

Lasan Kromah și Jamar Diggs se opresc în semifinalele Cupei Franței

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.03.2019

lasan kromah cupa frantei

SPO Rouen Basketball, echipă din eșalonul secund al baschetului francez, a produs surpriza în sferturile de finală ale Cupei Franței după ce a învins prim divizionara Antibes, după un meci de excepție a lui Lasan Kromah, cel care a terminat cu 40 de puncte marcate.

În semifinale, echipa lui Kromah și Jamar Diggs, ambii trecuți prin Liga Națională de Baschet Masculin, a avut un adversar mult mai galonat, pe ASVEL Lyon. Rouen o oferit din nou o replică frumoasă dar de această dată rezultatul nu a mai fost același. Divizionara secundă a început bine meciul și a câștigat primul sfert cu 13-11. ASVEL a replicat în actul secund dar avea doar două puncte avantaj la pauză, 34-32. Diferența s-a făcut imediat după pauză când echipa patronată de Tony Parker s-a desprins la o diferență din două cifre. Rouen a forțat în secvența decisivă dar nu a avut tăria să producă revenirea și partida s-a încheiat cu scorul de 90-81 pentru ASVEL Lyon.

Lasan Kromah a fost titular la Rouen și a evoluat 30 de minute, interval de timp în care a adunat 16 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Americanul trecut pe la U BT Cluj-Napoca a marcat 8/10 de la 2 puncte și a ratat trei aruncări de la distanță, pentru un indice al eficienței de 18 unități.

Jamar Diggs a început partida cu ASVEL pe banca de rezerve și a fost utilizat 22 de minute. Fostul jucător de la Energia Târgu Jiu și-a trecut în cont 12 puncte, 2 pase decisive și o recuperare.

În cea de a 2-a semifinală din Cupa Franței, Le Mans a trecut de Paris Levallois cu scorul de 94-81. Finala dintre ASVEL și Le Mans se va desfășura pe data de 11 mai 2019.

*foto: pansnormandie.fr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!