Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lasan Kromah: „A fost o luptă dificilă. Am jucat împotriva unei echipe bune”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
10.12.2017

U BT Cluj a pierdut sâmbătă pentru a doua oară în această ediție de campionat. Deținătoarea titlului a fost învinsă în deplasare de CSM Steaua Eximbank cu 89-75. A fost primul duel direct după finala din sezonul trecut. Lasan Kromah a înscris 18 puncte pentru alb-negri, fiind cel mai bun marcator de la oaspeți.

„A fost o luptă dificilă. Am jucat împotriva unei echipe bune și va trebui să ne descurcăm mai bine data viitoare. Trebuie să avem mai multă intensitate și să jucăm mai bine meciul următor. Întotdeauna este greu să joci în sala adversarului, trebuie să vii să încerci să joci ca o echipă pentru a obține victoria. Nu mă gândesc la prestația mea individuală, este un joc de echipă. Prefer să am o victorie”, ne-a declarat extrema de la U BT Cluj.

Acesta a evoluat 25:37 minute în disputa cu Steaua și a înscris 6 din 9 aruncări de două puncte, 1/2 de după semicerc și 3/6 de la linia de fault. A mai avut 2 recuperări, o pasă decisivă, 4 faulturi, un turnover și 5 intercepții, pentru 18 indice al eficienței. A fost al doilea meci consecutiv în campionat când Kromah a înscris 18 puncte. În precedentul clujenii treceau acasă de CSM CSU Oradea.

Americanul de 26 de ani a jucat opt partide în acest campionat. Cifrele sale sunt: 12,1 puncte/meci, 2,5 recuperări, 1,3 pase decisive și 1,9 intercepții în 23:44 minute. În Europe Cup, Kromah are medii de 14,7 puncte, 2,3 assist-uri și 4 recuperări în puțin peste 28 de minute.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!