Stiri

Lasan Kromah, MVP-ul disputei dintre Lukoil Academic Sofia și U-BT Cluj

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.11.2017

Americanul din lotul campioanei României, Lasan Kromah, continuă seria meciurilor foarte bune jucate în echipamentul alb-negru, fiind cel mai bun jucător al meciului câștigat în Bulgaria, 88-73, cu cei de la Lukoil Academic Sofia. 

Kromah a fost liderul meciului în ceea ce privește puncte marcate, mingile recuperate, respectiv al indicelui de la eficiență. Titular de drept, sportivul de peste ocean a jucat 35 de minute aseară în Bulgaria, timp în care și-a trecut în cont un double-double cu 18 puncte și 10 recuperări (8 defensive și 2 ofensive). De asemenea, Lasan a mai contribuit la succesul echipei sale cu 2 pase decisive, 1 intercepție, având și 3 mingi pierdute, pentru un total la productivitate de 23 de unități. 

Din punct de vedere al procentajelor, Kromah a avut de asemenea o seară bună cu 60% (6/10) de la 2 puncte, 100% (1/1) de la 3 puncte, respectiv 75% (3/4) din dreptul liniei de fault. 

Totuși, Lasan Kromah a fost ajutat din plin de colegii săi, Zeljko Sakic cu 16 puncte, Vaidas Kariniauskas cu 14 puncte, Giordan Watson cu 12, Ousmane Barro 10, Roland Torok 8, Nandor Kuti 6, Alexandru Olah 2 și Andrei Calinicenco 2

*Foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Kromah
    As vrea mai multa implicare de la Kromah. Este un jucător complet, pătrundere, aruncari, apărare. Ar trebui sa-și asume mai mult un rol de jucător determinant, de lider.

    cu 6 ani în urmă (02.11.2017)
    • BC CSU Sibiu raz:

      Giordan
      Nu are lot de Giordan, pozitia de "lider" in echipa e luata deja, dar Kromah e un jucator suficient de inteligent sa isi dea seama ca e un inceput de sezon si ca sezonul e lung.

      cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!