Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laser și Pratt, cei mai eficienți jucători ai Sibiului în primul meci din playoff

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2018

BC CSU Sibiu a început cu dreptul aventura din playoff și a reușit o victorie în propriul fief în fața lui SCM U Craiova, cu scorul de 86-73. Piesele principale din punct de vedere statistic din trupa lui Dan Fleșeriu au fost americanii Tyler Laser și Monyea Pratt.

Conducătorul de joc, Tyler Laser, a continuat prestațiile ofensive excelente, așa cum ne-a obișnuit și în sezonul regulat. Americanul a reușit să înscrie în fața Craiovei 23 de puncte, lângă care a adăugat 7 de puncte, 4 pase decisive dar și 4 turnovers. Laser a înscris 7 coșuri din 12 aruncări de la 2 puncte și alte 3 din 6 de la 3 puncte. După această performanță, Tyler Laser a înregistrat un indice al eficienței de 22 de unități.

Monyea Pratt a fost puțin eficient decât colegul său, cu un index 24 de unități și de notat, fără posesie pierdută. El a terminat cu 16 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție. Pratt a fost „în mână” de la mare distanță cu 3 aruncări marcate din 4, iar de la 2 puncte a înscris 2 din 5 și 3 din 3 de la libere.

Tyler Laser și Monyea Pratt vor reveni vineri, 4 mai, pe parhet, atunci când se va disputa meciul 2 al seriei din BC CSU Sibiu și SCM U Craiova.

foto: BC CSU Sibiu/ Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!