Stiri

Laszlo Lazar: „Jucătorii și-au cam pierdut răbdarea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.01.2017

BC Mureș se află în fața celui de-al 4-lea meci din faza secundă a FIBA Europe Cup, acolo unde nu a obținut niciun succes până în prezent, fiind ultima în Grupa K. Băieții pregătiți de Barnabas Szaszgaspar vor da piept pe teren propriu cu liderii grupei, francezii de la Elan Chalon, echipă fără eșec în această fază a competiției și ocupantă a locului secund în campionatul din „Hexagon”. 

Laszlo Lazar, căpitanul formației din Târgu Mureș, a prefațat confruntarea cu Elan Chalon și a vorbit despre șansele echipei sale împotriva acestei forțe din campionatul francez. De asemenea, Lazar a dezbătut și subiectul legat de problemele financiare din cadrul clublui, iar conform acestuia situația devine tot mai complicată, iar jucătorii încep să-și piardă răbdarea. 

„Nu trebuie să uităm că la meciul de la Chalon nu am fost în formulă completă și de asemenea, să nu uităm faptul că, întrecerea din Franța este mult superioară celei de aici. În campionatul intern Elan Chalon are adversari de o certă valoare, iar chiar dacă nu avem foarte mari șanse în meciul de azi eu sper să facem o figură frumoasă și să nu ne facem de rușine în fața fanilor noștri. 

Noi încercăm pe cât se poate să ne motivăm, momentan am prins o succesiune de victorii care ne-a ajutat mult, am avansat în campionat. Sperăm să se rezolve toate problemele din cadrul clubului și apoi noi să ne asigurăm un loc în 1-6 la finalul campionatului. Cum am dovedit și în anii precedenți, putem să realizăm noi surprize, de ce nu să jucăm din nou o finală, dar, din păcate, până acolo este un drum lung care e destul de dificil în actualele condiții. 

Jucătorii și-au cam pierdut răbdarea, momentan suntem într-o poziție destul de dificilă. Dacă nu se rezolvă nimic până la meciul cu Timișoara există posibilitatea să avem probleme mari și care să ne afecteze pe termen lung. Eu unul sper ca suporterii, cunoscând situația, să vină alături de noi, noi jucătorii făcând un sacrificiu pentru a reprezenta cât de bine putem clubul și orașul. Să fim realiști, șansele să câștigăm în fața celor de la Elan Chalon sunt destul de mici, dar putem să arătăm un baschet de calitate și ne dorim ca fanii să fie lângă noi”, a declarat Laszlo Lazar pentru site-ul oficial al clubului mureșean. 

Confruntarea dintre BC Mureș Târgu Mureș și Elan Chalon se dispută azi, 11 ianuarie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș cu începere de la ora 19:00. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!