Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar a semnat cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2017

Laszlo Lazar este noul jucător al lui BCM U Pitești, după cum anunță clubul piteștean prin intermediul site-ului oficial. Acesta merge în Trivale după trei sezoane petrecute în echipamentul lui BC Mureș.

În sezonul recent încheiat Laszlo Lazar a bifat 29 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a acumulat medii de 6.6 puncte, 5.3 recuperări și 1.8 capace pentru un indice al eficienței de 9.8 unități în 20.2 minute petrecute pe parchet.

La BC Mureș, Laszlo Lazar a jucat două finale în Cupa României și două finale în Liga Națională de Baschet Masculin, toate pierdute.

Laszlo Lazar își va trece în CV al treilea club din România. El a mai evoluat la CSM CSU Oradea și BC Mureș. Pivotul a avut o aventură și în Ungaria la Jaszbereny KSE.

BCM U Pitești a fost activă pe piața transferuri. Tot astăzi argeșenii i-au prelungit contractul lui Aleksandar Kostoski. BCM U Pitești îi mai are sub contract pe Adrian Tudor și Vlad Corpodean.

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Super
    Aveam nevoie de un pivot roman.ma tot gandeam de ani de zile la lazar....si uite ca a venit si la noi.super transfer!!!

    cu 6 ani în urmă (16.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Lazar
    Super jucator. Ne va ajuta extrem de mult in aparare. Bine ai venit!

    cu 6 ani în urmă (16.06.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Lazar-lot
    Un transfer foarte bun, deja avem 3 jucatori romani pe care ne putem baza in noul sezon. Abia astept sa vedem pe ce jucatori under ne vom putea baza. Prin venirea lui Lazar, sunt curios ce pivot strain vom avea, nu cred ca Mladenovici sau Hunter vor fi pastrati. Sper totusi sa putem sa l pastram pe Pavel Marionov. Hai BCMU!

    cu 6 ani în urmă (17.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    la ce management
    performant are Pitestiul nu ma mir sa mai ia 2 jucatori straini pozitia 5, alti 2 pentru fundas si poate inca un secund de lux platit cu minim 2500 e!

    cu 6 ani în urmă (17.06.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Esti cam fraier. Cred ca antrenorul isi face echipa. Aaa...... si cu managementul nou am reusit un sezon bun

      cu 6 ani în urmă (17.06.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!