Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar se desparte de BC Mureș, după trei sezoane petrecute în „junglă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2017

Laszlo Lazar nu va mai continua alături de BC Mureș Târgu Mureș. Pivotul român a anunțat despărțirea de formația din Târgu Mureș printr-un mesaj postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Aș dori să îmi iau ramas bun de la toți cei care au fost alături de mine în anii petrecuți la Târgu Mureș! Au fost trei sezoane pline de evenimente, și bune și rele, în care am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați, care m-au făcut să mă simt ca acasă! Le doresc sănătate tuturor celor care m-au susținut și multă baftă echipei! Vă mulțumesc!” a spus Laszlo Lazar pe pagina personală de facebook.

În acest sezon, Laszlo Lazar a jucat 29 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, unde a îregistrat medii de 6.6 puncte, 5.3 recuperări și 1.8 capace pentru un indice al eficienței de 9.8 unități în 20.2 minute.

Laszlo Lazar a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul 2008/2009. De atunci el a bifat 252 de partide cu cifre statistice de 6.0 puncte, 4.4 recuperări și 1.2 capace pentru un index al eficienței de 8.6 unități.

În cariera sa, Laszlo Lazar a mai evoluat la CSM CSU Oradea și Jaszbereny KSE. În sezonul 2015/2016, pivotul de 29 de ani a devenit vicecampion al României alături de BC Mureș.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova freeboy :

    Echipă
    Se va întoarce oare in Ungaria sau vor începe sa se ,,bată ''pe el echipe din campionatul intern?
    Craiova,Pitești Oradea sunt echipe care ar avea nevoie de el.
    Oricum,bafta tuturor la transferuri!
    Sper sa avem un sezon viitor mai interesant!

    cu 6 ani în urmă (16.06.2017)
    • zapacitu79:

      :)
      Ai nimerit. La una dintre ele merge

      cu 6 ani în urmă (16.06.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Laci dragam, gyere haza.

      cu 6 ani în urmă (16.06.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      re
      Chiar nu ar fi rau Pitestiului :)

      cu 6 ani în urmă (16.06.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!