Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar va fi apt pentru meciul 3 al finalei Ligii Naționale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2016

Szaszgaspar Barnabas se va putea baza pe serviciile lui Laszlo Lazar în meciul 3 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pivotul român de la BC Mureș a primit o lovitură destul de dură sub ochi și a fost nevoit să meargă la spital pentru mai multe investigații.

Site-ul oficial al formației mureșene anunță faptul că jucătorul va evolua cu siguranță în meciul 3 al finalei, chiar dacă încă mai are probleme cu vederea și speră să reia antrenamentele începând cu ziua de miercuri, 25 mai.

Laszlo Lazar a evoluat în ambele partide de la Oradea din cadrul finalei LNBM. În primul joc el a terminat cu 4 puncte și 2 recuperări, iar în cel de al doilea cu 6 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Meciul 3 al finalei se va disputa sâmbătă, 28 mai, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

foto: Csaba Toth

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Sanatate Laci, sper sa te vad pe teren Sambata, pentru frumusetea jocului.

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    a sosit clipa
    Singurul jucator care a avut contract semnat pe 5 ani la Oradea este Laci! A muncit serios la noi, dar "i-a lipsit ceva" pentru ca sa se afirme aici asa ca acuma e jucator de nationala! Remarcabile la el sunt harnicia, modestia, talentul si bunul simt! Pacat ca Oradea nu a reusit pana acuma sa promoveze nici un junior la nationala de seniori, desi a avut "marfa" din belsug... Succes Laci, dar finala totusi trebuie sa o castige Petrisor si Pasca pentru Oradea!

    cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Ai informatii sigure?
      "Trebuie...!" Cum? Dacã cei doi vor juca multe minute si vor putea impinge meciul ca finala sã fie jucat la Oradea in meciul 5?!
      Török R are o cupã cu U, iar Laci are sansa cu echipa din Tg Mures in urmãtoarele 2meciuri sã ...

      cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!