Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Polyak nu mai este jucătorul celor de la BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2016

Formația BC Mureș Târgu Mureș și jucătorul Laszlo Polyak s-au despărțit ieri, contractul fiind desfăcut pe cale amiabilă, conform site-ului oficial al vicecampioanei en-titre. Polyak nu a făcut deplasarea la București în ultima etapă, după ce a intrat în grevă din cauza neplății restanțelor salariale. 

În ediția actuală de campionat, româno-maghiarul a bifat 5 prezențe pentru BC Mureș în campionat, timp în care a adunat medii de 4.4 puncte, 1.4 recuperări, 1.2 pase decisive și 3.4 la eficiență, totul în 12:28 minute jucate pe meci. Cea mai bună partidă a lui Polyak în echipamentul alb-albastru din acest an s-a consemnat împotriva Timișoarei, având la final 11 puncte, 3 pase decisive și 9 la eficiență, reușind pe final o aruncare de la mare distanță care a adus victoria echipei sale, scor final 82-81. 

Laszlo Polyak se afla la cel de-al 3-lea sezon la rând la Târgu Mureș, după ce a jucat 23 de meciuri în LNBM în sezonul 2014-2015, respectiv 35 de partide în sezonul precedent, atunci când mureșenii au rueșit să pună mâna pe medaliile de argint din întrecerea internă. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Lacikam gyere la Oradea, te asteptam cu bratele deschise. Bani sa fie.

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      mda
      Deci vreti să faceți ce a făcut Clujul anul trecut cu Gutoaia, să-l luati numai să nu ajungă la alții?

      cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Eu sincer as vrea sa-l luam si sa-l dam pe Petrisor la altii.

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ai putea dar nu prea...
    Uite de ce: "Agentul lui Polyak, Vinko Laszlo, a declarat pentru site-ul bb1.hu, că jucătorul a dorit despărțirea de clubul ardelean pentru că intenționează să-și continue studiile în Ungaria. De asemenea, Polyak a fost nemulțumit de rolul și minutele oferite la BC Mureș."

    In plus Polyak este jucator cu precadere de pozitie 2, care mai joaca si 1. Deci daca ai vrea sa il schimbi cu cineva acela ar fi Mandache.

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Da Tomy, stiu ca e cu precadere de pozitia 2, dar realist vorbind pe Mandache si Pasalici nu ii schimbi niciodata dar Petrisor e sub Polyak chiar si fundas.

      cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    "Nu fi malitios moncher..."
    cum bine zis-a Caragiale...
    Dl. Tomy, ca de obicei, foarte pe faza, un melanj fericit de opinie proprie si documentare temeinica, condimentata cu mult bun simt, as sublinia.
    Da, Laci in angrenajul "Masinii de bachet" cred ca ar fi iesit ceva fain, placut si lui si "Masinii".
    Personal prefer sa consider remarca d-lui "gyke" ca un repros amar facut, prin ricoseu, d-lui Tenter.
    Fiti siguri ca la Oradea nu se practica manevre de acest gen...Chiar daca am avea un buget extrem de generos...la CSM aurul nu se "ingroapa", se pune la treaba.
    Trebuie sa dam, in continuare, credit factorului "Chimia-Achim" (jocul de cuvinte nu-mi apartine, e luat de pe Facebook, de la un fan/fana CSM, dar e foarte inspirat) si "catalizatorului" Sere.
    Ca sa parafrazez un celebru indemn, Nu trageti in Petrisor...abia si-a "dat drumul" si nu cred ca in alta echipa ar avea prestatia pe care o arata de vreo 3-4 meciuri incoace...am mai zis-o, Petrisor, Bobe s.a.m.d. au potential iar dl. Achim e cel in stare sa-l pune in valoare.

    Stimatul nostru coleg de pasiune, "adrian.or" amintea de bani, de potenta financiara.
    Nici aici nu cred ca jocurile sunt inca facute. Asocierea CSM cu una din bancile importante din Romania s-a produs in momentul in care in bugetul de PR si reclama al bancii respective mai exista un disponibil, pentru 2016, constituit din soldurile campaniilor deja finalizate sau in curs de finalizare. Unii ar zice "firimituri" dar nu e asa...Contributia a fost binevenita dar totusi nu atat de suficienta cat sa permita achizitiile la care s-ar fi asteptat numerosi fani (gen Hargrove, spre exemplu).
    Daca CSM este suficient de convingatoare incat parteneriatul sa continue si in 2017, fiti siguri ca el se va concretiza in cu totul alte sume. Nu ma indoiesc insa ca vor fi la fel de bine gestionate si valorificate ca si pana acum.
    Dincolo de atitudine, spirit de echipa si stil de joc, si "Chimia Achim" (& Sere) este un motiv puternic pentru care [il citez pe dl. tomy :) ] "I love this game, I love this team"

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Excelent punctat, ca de obicei.

      cu 7 ani în urmă (22.11.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    Destul de aproape de adevăr în ce mă privește. As mai spune doar că vroiam să atrag atenția unora, că în general în viață, nu trebuie sa cumperi doar pentru că poți, ci e bine sa-ti si trebuiască...În ceea ce-l privește pe Achim, sunt convins că stie mai bine decât noi ce are nevoie Oradea la ora actuală. Revenind la Tenter, cred ca faza de anul trecut a fost posibilă si pentru că Gutoaia e genul de jucător care aleargă după bănuți, astfel încât a fost win-în.
    În rest, baftă în campionat si Liga Campionilor.

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Vorbiti prostii despre Tenter si Gutoie, povestea asta de drsgoste are mult mai multe capitole si factorul "sa nu ajunga la altii sau pentru ca am putut" sunt cele mai putin importante in ea!Pot sa intru si in amanunte dar......

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Acuma o fi Tenter cu defecte, dar asta e o prostie. Nush ce relatii au domniile lor, dar situatia impunea transferul lui anul trecut pt ca era nevoie de un roman. Ma rog, mai bn ne lipseam da la prima vedere era o varianta ce parea sa ajute.

    1. Era Baciu care avea concurenta si nu juca prea mult.
    2. Jucna era rupt in acel moment si in carje.
    3. Concluzia ar fi ca echipa in momentul transferului statea in 2 romani si aia tineri si foarte tineri..Kuti si ROli. Cam asta a fost cu el...

    cu 7 ani în urmă (22.11.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    tot ce se poate
    sa vorbesc prostii...
    Dar macar acordati-mi circumstante atenuante. Tin cu o echipa care poate folosi doar o rotatie de 6 oameni jumatate, maxim 7, nu de 9-10, ca altii...
    Acuma serios, aveati nevoie de Gutoaia anul trecut ca magarul de raie.
    Scuze pentru lipsa diacriticelor.

    cu 7 ani în urmă (23.11.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Stiu exact motivul, din pacate nu pot sa il spun pentru ca nu era cazul sa il stiu..... si asa cum am mai spus nu are treaba nici cu raia, nici necesitatea nici cu elte echipe.... are treaba cu activitatea actuala a numitului fost antrenor actual profesor de labirint!

      cu 7 ani în urmă (23.11.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!