Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond şi-a prezentat demisia. Conducerea nu a acceptat-o

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.12.2012

BC PH Miercurea Ciuc a încheiat turul campionatului pe poziţia a 14-a în Liga Naţională de Baschet masculin, înregistrând trei victorii şi 12 înfrângeri. La finele acestui an, conducerea clubului s-a întrunut pentru o şedinţă de analiză în care s-a discutat viitorul echipei.

Conform unui comunicat de presă emis de clubul ciucan, Laszlofy Botond şi-a prezentat demisia deoarece obiectivul pentru tur, acela de a avea 4-5 victorii, nu a fost atins. Conducerea a analizat situaţia şi a decis ca tehnicianul ciucanilor să rămână pe banca şi în returul competiţiei. De asemenea pentru partea a doua a stagiunii s-a decis urcarea în clasament cu 1-2 locuri şi menţinerea echipei în prima ligă.

S-a luat în discuţie stabilirea obiectivului din returul campionatului şi analizarea situaţiei după tur. Înaintea începerii campionatului conducerea, finanţatorii şi antrenorul echipei au convenit asupra obiectivului pentru tur, care a fost atingerea a 4-5 victorii în 15 partide. S-au realizat 3 dintre ele şi- antrenorul echipei, conform înţelegerii anterioare, şi-a prezentat demisia. După analizarea situaţiei s-a decisi pentru continuitate şi s-a stabilit ca obiectiv o evoluţie mai bună în retur şi urcare în clasament 1-2 locuri, iar în faza play-out menţinerea echipei în prima ligă.

În cursul sezonului echipa a sprijinit şi a organizat câteva acţiuni caritabile, cu succes, şi doreşte să aibă o şi mai mare implicare în astfel de acţiuni în 2013. Au fost discutate proiecte de acest fel urmând a fi demarate în 2013.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!