Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Nu cred că acesta era meciul pe care trebuia să-l câştigăm"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2012

După două partide bune, cu CSM Bucureşti şi Energia Rovinari, în care erau foarte aproape de a produce rezultate surpriză, BC PH Miercurea Ciuc a cedat în deplasarea de la Cluj-Napoca. Ciucanii nu au rezistat decât patru minute în faţa echipei "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, piezând confruntarea la o diferenţă de 15 puncte scor 89-73.

La finalul jocului Laszlofy Botond a declarat că s-a simţit lipsa lui Marijo Hajdic, iar echipa sa nu a putut face faţă ritmului impus de către adversari.

Ce nu a mers în această seară ?

Concluzia este că trebuie să muncim şi mai mult. Am avut nevoie foarte mult de pivotul nostru accidentat. Nu am avut rotaţie pe postul de pivot, am încercat să combinăm apărarea cu zonă, însă din păcate am primit multe coşuri de trei puncte chiar dacă ne-am apărat bine. Clujenii au marcat cu om în faţă deoarece am stat pe loc. Trebuie să corectăm această greşeală. Nu am putut face faţă ritmul jocului, am încercat dar am comis prea multe greşeli individuale ce ne-au costat.

Se simte oboseala având în vedere rotaţia scurtă ?

Da, se simte şi mai ales oboseala mentală. După două eşecuri te poţi pierde foarte uşor, mai ales dacă presiunea e prea mare pentru unii jucători. Când trimit în teren pe cineva care nu prea are experienţa Diviziei A, în primele trei faze dacă se greşeşte e greu să mai recuperăm. Noi vom munci în continuare, nu cred că acesta era meciul pe care trebuia să-l câştigăm. Primele două jocuri, cu Energia şi CSM puteam să le câştigăm pe amândouă.

Veţi opera modificară în lotul echipei ?

În viitorul apropiat nu avem posibilitatea financiară. Poate în perioada de transferuri din iarnă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!