Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "O să ne vină şi nouă rândul să avem victorii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2012

Foto: Andor Marton

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a ajuns la a 4-a înfrângere consecutivă după ce a cedat, sâmbătă seara pe teren propriu, în faţa bihorenilor de la CSM Oradea. Jocul s-a încheiat cu scorul de 94-78 la capătul unui joc mult mai echilibrat decât cel din Cupa României.

Laszlofy Botond a declarat pentru site-ul nostru că echipa sa a comis câteva greşeli de rotaţie care au survenit pe fondul unei oboseli acumulate. Tehnicianul ciucanilor este în continuare pozitiv şi afirmă că va veni şi vremea echipei sale.

A fost un joc cu multă dăruire și ambiție. În atac am avut constanță până la sfârșitul sfertului 3, după care am încetinit din cauya zonei match up practicată de echipa Oradiei. În apărare am făcut câteva greşeli de rotaţie, care au venit pe fondul oboselii psihice acumulate, iar adversarii noştri erau mai proaspeţi pe final de sfert 3 şi 4. Problemele pe poziţia de pivot, cât de cât, au fost contracarate pe partea ofensivă, dar în sfertul 4 nu am mai reuşit să practicăm o apărare bună pe acest post, iar astfel au venit 10-12 puncte uşoare de acolo.

Fiecare înfrângere se resimte psihic, dar sunt convins că o să ne vină şi nouă rândul să avem victorii. Echipa merită să fie încurajată în continuare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!