Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laura Vaida, cea mai eficientă jucătoare a meciului cedat de CSM Târgoviște la Cluj-Napoca

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2019

CSM Târgoviște a pierdut cu 55-57 la Cluj-Napoca în ultima etapă a Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Feminin. După acest rezultat, dâmbovițencele au pierdut avantajul terenului propriu în primul tur de play-off.Laura Vaida a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei, intrând de pe banca CSM-ului și reușind al 4-lea său double-double în acest campionat.

Laura Vaida a petrecut în teren 26:51 minute în meciul de sâmbătă, de la sala Horia Demian. Tânărul pivot de la CSM Târgoviște a încheiat în double-double cu 15 puncte și 12 recuperări (6 ofensive/6 defensive). Aceasta a avut 7/9 la șuturile din semicerc (78%) și 1/2 de la linia de fault. A mai avut o greșeală personală, un fault scos, 3 mingi pierdute, o intercepție și 2 capace, pentru +24 indice al eficienței.

Jucătoarea care a împlint recent 18 ani a bifat al 4-lea double-double în această ediție a LNBF, toate în faza a doua a sezonului regulat. Laura Vaida a jucat în 19 partide din acest campionat și are medii de 6,1 puncte, 5,7 recuperări, 0,5 assist-uri, 1,6 mingi pierdute și 0,6 capace, cu 8,8 eficiență în 18:08 minute.

De la CSM Târgoviște o singură jucătoare a mai fost în double-digits la meciul de la Cluj-Napoca. Tunde Kilin a înscris 13 puncte în 33:03 minute, după 4/6 la aruncările de la semidistanță (67%), 1/4 de afară (25%) și 2/3 de la linia de fault (67%). A mai avut 4 recuperări (1/3), 5 pase decisive, 3 greșeli personale, 5 faulturi scoase, 4 mingi pierdute și o intercepție pentru +13 indice al eficienței. Fundașul de 27 de ani a jucat în 21 de meciuri din această ediție a LNBF și are medii de 5,7 puncte, 2,3 recuperări, 2 pase decisive și 1,1 intercepții cu 3,2 eficiență în 25:18 minute.

CSM Târgoviște va întâlni FCC ICIM Arad în primul tur de play-off. Primele două partide se vor juca la Arad în 6 și 8 aprilie.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!