Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laurențiu Răuț: O victorie ne duce, aproape sigur, în playoff

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
02.03.2014

Etapa a 21-a a Ligii Naționale programează partida dintre BC Timișoara și Energia Rovinari. Înaintea jocului, președintele clubului gorjean, Laurențiu Răuț, a declarat că meciul va fi unul extrem de important pentru accederea în playoff și o înfrângere le-ar reduce serios șansele pentru a prinde primele 8 locuri ale campionatului:

”Din punct de vedere al importanței meciului și la Timișoara va fi la fel ca la Pitești. Este cam aceași problemă, ne batem într-un meci extrem de important cu o echipă care se află în luptă directă cu noi pentru un loc în play-off. Sperăm să venim cu o victorie de acolo, deși nu va fi un meci ușor, mai ales că Timișoara a făcut un meci bun la Oradea, unde a pierdut la un punct în ultima secundă. Știm că ne așteaptă un meci greu. Trebuie să câștigăm acolo, altfel șansele pentru play-off vor fi din ce în ce mai mici. Spun acest lucru în ideea că după meciul de la Timișoara avem două partide extrem de grele, cu Asesoft la Târgu-Jiu și în deplasare la Târgu-Mureș, apoi vine Steaua la noi. În acest caz, este clar, trebuie să fim foarte atenți la Timișoara. Nu este un meci capital, dar este extrem de important. În cazul unei victorii la Timișoara lucrurile se schimbă și în proporție destul de mare suntem în play-off.”

Partida de luni dintre BC Timișoara și Energia Rovinari va fi transmisă de DigiSport de la ora 19:30. 

 

*sursa foto: www.radioinfinit.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!