Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lawrence și Williams au plecat de la Târgu Mureș

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.12.2017

UPM BC Sirius Târgu Mureș a avut doar 9 jucătoare pe foaie și a jucat în 8 la meciul pierdut la Alexandria în etapa a 11-a, scor 76-64. Ionel Brustur a avut la dispoziție doar trei straniere la această partidă: Robinson, Mitov și Radovic.

Ultima clasată s-a despărțit de celelalte două americance pe care le avea în lot, Alyssa Lawrence și Sherise Williams. Lawrence era cea mai bună recuperatoare a echipei cu o medie de 6,4. Ambele jucătoare au evoluat în 8 partide din Liga Națională.

Alyssa Lawrence are medii de 9,9 puncte, 6,4 recuperări, 1,4 pase decisive, 2,8 faulturi, 1,8 mingi pierdute, 0,8 intercepții și un capac în 31 de minute. Lawrence a marcat buzzer beater-ul care a oferit singura victorie a mureșencelor în campionat, cea la un punct cu CSBT Alexandria din etapa secundă. Atunci a avut cea mai mare eficiență într-un meci, 19, cu 11 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Cele mai multe puncte le-a reușit în duelul cu CSM Satu Mare, 16.

Sherise Williams a fost ultima stranieră achiziționată de Sirius înainte de începerea sezonului. Aceasta a venit să o înlocuiască pe Sune Swart, care a avut probleme cu viza. În cele 8 partide din campionat, Williams a avut medii de 9,3 puncte, 4,6 recuperări, 0,5 pase decisive, 1,6 faulturi, 2,3 mingi pierdute, 0,4 intercepții și un capac în 18:11 minute. Cea mai bună partidă a sa a fost în fața campioanei ACS Sepsi SIC, când a reușit un double-double cu 11 puncte și 12 recuperări.

UPM Sirius Târgu Mureș ocupă ultima poziție în clasament cu 10 puncte, având un bilanț de o victorie și 8 înfrângeri. Pentru mureșence urmează două meciuri pe teren propriu. În 28 decembrie formația vizitatoare va fi CSU Alba Iulia, iar în 6 ianuarie, CSM Satu Mare. 

*foto: Jeff Warder

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Din nou... .
    Viata sportiva din Mures..,Adio!!.??

    cu 6 ani în urmă (25.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Randy
    Acel titlul de acorda celui mai bun in statistici, iar în acest context Tyler e mai bun față de Calotă. Ar fi prea urât sa nu dai un merit acelei persoane care îl merită doar că sa susținem autohtoni.

    cu 6 ani în urmă (25.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!