Stiri

LeBron James şi Cavs, cu metroul la New York (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

lebron cavs knicks

Cleveland Cavaliers a reuşit o victorie excelentă în Madison Square Garden, scor 104-101, în faţa celor de la New York Knicks. Elevii lui Tyronn Lue s-au trezit conduşi chiar şi cu 23 de puncte, dar au avut puterea să revină, graţie în principal lui LeBron James şi Kyle Korver.

James a adunat 23 puncte, 12 pase decisive, 9 recuperări și 3 capace cu 5 turnovers, în 35 minute de joc. Cele mai importante puncte au venit cu 1:35 minute rămase de jucat, când „Regele” a înscris un coş de 3 puncte peste vedeta lui Knicks, Kristaps Porzingis, la scorul de 97-97.

Korver a strâns 21 de puncte, cu 5/12 de la 3 puncte, în timp ce de partea cealaltă  Tim Hardaway Jr a avut 28 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, Kristaps Porzingis a adăugat 20 puncte, 7 recuperări, iar Enes Kanter a bifat 20 puncte, 16 recuperări și 4 pase decisive pentru NY.

Un moment tensionat s-a petrecut şi spre sfârşitul primului sfert, când Enes Kanter l-a înfruntat pe LeBron James după ce acesta l-a tachinat pe debutanul Frank Ntikilina de la Knicks. Totul a pornit cu câteva zile înainte, când LeBron i-a reproşat fostului manager al lui Knicks, Phil Jackson, că l-a ales pe Ntilikina în draftul din 2017 înaintea conducătorului de joc al lui Dallas Mavericks, Dennis Smith Jr.

A fost o victorie extrem de importantă pentru Cavs, care au avut o prestaţie sub aşteptări în acest debut de sezon, iar poveşti privind tensiuni în sânul echipei au început să apară în presa de peste ocean.

Pentru detensionarea situaţiei, luni, după antrenamentul oficial, Lebron James şi-a luat colegii de la Madison Square Garden şi a mers cu ei la hotel în metroul new-yorkez.

Imaginile de colecţie cu LeBron James, Dwyane Wade sau Kyle Korver în subway au fost postate pe canalul de twitter al companiei lui James, Uninterrupted.

După acest meci Cleveland ajunge la 7-7 la general, cu al patrulea succes repurtat în deplasare. New York coboară la 7 victorii şi 6 înfrângeri, cu 6-3 la Madison Square Garden.

*foto: Sports Illustrated

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!