Stiri

LeBron James și Kevin Durant au compus o melodie împreună, în urmă cu 7 ani

David Istrate

David Istrate
14.09.2018

lebron james kevin durant melodie

În acest moment, LeBron James și Kevin Durant sunt considerați cei mai buni baschetbaliști din NBA, iar dacă primul încă deține un mic avantaj, analiștii sportivi susțin că nu va dura mult până superstarul lui Warriors va prelua titlul de „cel mai bun jucător din liga nord-americană”.

James și Durant au o lungă istorie comună: de la finala din 2012 (Oklahoma City Thunder – Miami Heat, câștigată de formația din Florida) până la cele două campionate câștigate de Golden State Warriors, în 2017 și 2018, adversară fiind Cleveland Cavaliers condusă de King James. Cu toate acestea, se pare că în afara domeniului sportiv, cei doi jucători au avut o colaborare pe plan muzical. În 2011, James și Durant au înregistrat împreună o piesă intitulată „It ain't easy”, care face parte din stilul rap. Fiecare dintre cei doi sportivi are câte o strofă prin care încearcă să își descrie cariera dar și momentele dificile prin care au trecut.

Astfel, Durant se axează pe relația sa cu criticii săi, care îi reproșează jucătorului că s-a schimbat față de momentul în care a intrat în ligă. Baschetbalistul născut în Maryland susține că această acuzație este nefondată și că munca grea l-a făcut faimos, însă recunoașterea și bogăția nu au produs nici o schimbare în caracterul său. De partea cealaltă, James pune accent pe neajunsurile pe care le-a întâmpinat în copilărie, crescând fără tată, și pe călătoria dificilă pe care a avut-o de parcurs până să ajungă în top.

Chiar dacă producția a fost una reușită, piesa nu a fost lansată niciodată, iar conform spuselor lui Wahoo, acest lucru s-a întâmplat la insistențele lui Rich Paul, agentul lui LeBron James. Paul l-a contactat în mai multe rânduri pe Wahoo informându-l de faptul că încearcă să obțină o colaborare cu 2K, firma care face celebrele jocuri pe calculator. După ce a amânat câțiva ani de zile, Wahoo a început să se gândească tot mai serios să lanseze piesa, iar în momentul în care a auzit-o în cluburi, mixată de DJ, sentimentul a devenit și mai puternic. În cele din urmă, acum câteva zile, „It ain't easy” a ajuns în presa americană, iar un video făcut de către un fan pe această melodie a obținut două milioane de vizualizări în doar patru zile. Cu toate că reacțiile au fost în mare parte pozitive, piesa nu a reușit să ajungă în lista melodiilor din NBA 2K19.

În același timp, cu siguranță atenția celor doi viitori hall of fameri nu este axată pe această melodie, ci pe sezonul ce stă să înceapă.

Kevin Durant a câștigat titlul de „Cel mai bun jucător al finalei” în ultimii doi ani și țintește spre al treilea consecutiv, în timp ce LeBron James va juca pentru prima oară în carieră în conferința de Vest, la Los Angeles Lakers. Golden State Warriors este în continuare principala favorită la titlu, mai ales după aducerea lui DeMarcus Cousins, însă mai mult ca sigur că LeBron James va face tot ce îi stă în putință pentru a încerca să pună probleme cât mai mari formației din Oakland.

Noul sezon va debuta în 16 octombrie cu două partide foarte interesante: Boston Celtics – Philadelphia 76ers și Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!