Stiri

LeBron James și Lonzo Ball au reușit fiecare câte un triple-double în ultima victorie a lui Lakers (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2018

lebron james lonzo ball triple double

Los Angeles Lakers a reușit o victorie importantă pe terenul lui Charlotte Hornets, scor 128-100. Echipa din „Orașul Îngerilor” a avut și doi performeri de excepție în această partidă, în persoana lui LeBron James și a lui Lonzo Ball.

James a reușit un triple-double în numai trei sferturi, după ce a adunat 24 de puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive. De partea cealaltă, Lonzo a reușit să obțină la rândul său un triple-double cu 7:01 rămase de jucat, după ce a strâns 16 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive, cu 5 intercepții. Javale McGee a adunat și el 19 puncte cu 6 recuperări, în timp ce Kyle Kuzma a adunat 14 puncte pentru Lakers, care a ajuns astfel la 18 victorii și 11 înfrângeri. De partea cealaltă Malik Monk a fost cel mai bun marcator, cu 19 puncte, în timp ce vedeta Kemba Walker a avut un meci foarte slab, cu doar 4 puncte și 2/13 din acțiune.

Cei doi au devenit al optulea tandem de coechipieri care reușesc un triple-double din istoria NBA. Celelalte 7 performanțe de acest fel aparțin următorilor:

1962: Oscar Robertson și Arlen Bockhorn (Cincinnati Royals)

1964: Donnie Butcher și Ray Scott (Detroit Pistons)

1969: Art Harris și Lenny Wilkins (Seattle Supersonics)

1982: Kareem Abdul-Jabbar și Magic Johnson (Los Angeles Lakers)

1989: Michael Jordan și Scottie Pippen (Chicago Bulls)

2007: Vince Carter și Jason Kidd (New Jersey Nets)

*foto: espn.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!