Stiri

LeBron James câștigă împotriva fostului său coechipier, Dwyane Wade

Andrei Ilie

Andrei Ilie
11.12.2018

În partida disputată la Stalpes Center, LA Lakers a avut câștig de cauză împotriva celor de la Miami Heat, scor 108-105. Cel mai bun jucător al formației câștigătoare a fost Kyle Kuzma care a adunat 33 de puncte și 7 recuperări, în timp ce pentru Miami Heat s-a evidențiat Justice Winslow care a acumulat 28 de puncte și 7 recuperări.

LeBron James a fost foarte aproape de un triple-double, acesta a contabilizat 28 de puncte, 12 pase decisive și 9 recuperări, în timp ce Dwyane Wade a avut 15 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări.

Partida dintre LA Lakers și Miami Heat a însemnat totodată și ultima partidă în care se întâlnesc LeBron James și Dwyane Wade. Cel din urmă se află la ultimul sezon în NBA, însă nu se știe deocamdată dacă va continua să joace.

Astfel, după această partidă, LA Lakers ajunge la 17-10 la general, în timp ce Miami Heat are 11-15.

Alături de LeBron James, Dwyane Wade a câștigat două titluri NBA în 2012 și 2013 și a mai disputat alte două finale. La finele partidei de pe Stalpes Center, cei doi s-au îmbrățișat îndelung, s-au fotografiat și au schimbat maioul de joc.

La sfârșitul partidei, LeBron James a declarat printre altele: “Dwyane este unul dintre cei mai mari jucători cu care ai putea juca vreodată acest joc. Îți vom simți lipsa, Flash.

În replică, Dwyane Wade a declarat: “Sunt recunoscător pentru că am avut oportunitatea de a fi draftat deodată cu LeBron. După cum o știți, prietenia pe care o avem e dincolo de baschet. Dar îmi va fi dor de asta enorm.

Dwyane Wade are 1001 partide la activ în NBA, timp în care a strâns medii de 22.3 puncte, 5.5 pase decisive și 4.7 recuperări în 34.3 minute/meci. De asemenea, Dwyane Wade se află pe locul 10 în topul celor care au înscris cel mai mult în playoff-ul NBA cu un total de 3954 de puncte. 

 

*foto: express.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate